Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az életmódváltásnál az a fő...

Az életmódváltásnál az a fő szabály hogy hagyjuk el a kenyeret meg a péksütiket. Viszont én sajnos nem eszek nagyon sok féle zöldséget és gyümölcsöt mert nem bírja a gyomrom. Mit ehetek kenyér helyett?

Figyelt kérdés
2008. júl. 21. 14:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez de nagy hülyeség... A kenyér az egy alapvető táplálék... Egyél teljes kiőrlésű meg fekete kenyeret, ne "Eszámteli" fehéret. Ne edd a kenyeret fehérjével.
2008. júl. 21. 14:51
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom melyik táplálkozástudományi intézet erősítené meg hogy a kenyér alapvetöen szükséges élelmiszer. Teljes kiörlésü kenyeret nyugodtan ehetsz, vannak benne hasznos nyomelemek. De a zöldséget,gyümölcsöt nem lehet semmivel helyettesíteni. Edd azt amit tudsz.
2008. júl. 21. 16:05
 3/5 anonim válasza:
Én barnarizst és salátát szoktam főtt vagy sült kajához enni, felvágotthoz, virslihez,stb pedig puffasztott rizst. De szerintem semmi bajod nem lesz, ha eszel kiflit vagy zsemlét, csak ne vacsorára fogyaszd.
2008. júl. 21. 16:57
 4/5 anonim ***** válasza:
Miért lenne alapvető táplálék a kenyér? A szegényeknél talán. Csakhogy ők korán halnak. Ne egyél ilyesmiket egyáltalán. Maximum 1-2 szelet rozskenyér reggelihez, de azt sem kell minden nap. Zöldséget nem bírja a gyomrod? Ezt nem értem, az orvosoddal kellene erről beszélned.
2008. júl. 21. 22:57
 5/5 anonim válasza:
A kenyér nem alapvető táplálék. Ez hülyeség, mivel a vele szervezetünkbe juttatható gabonákat meg ilyeneket másként is be lehet vinni. Nagyon jó, ha valaki teljesen száműzni tudja az étrendjéből a kenyeret, mivel az kb. csak szénhidrát, ami hízlal. Ha mégis kenyér, akkor meg barna, vagy egyéb változatok.
2008. júl. 23. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!