Diéta után pár nap alatt miért híztam 4 kilót?
Figyelt kérdés
2014. febr. 20. 19:16
1/9 anonim válasza:
Jojó... a szervezeted raktározó üzemódra állitottad a diétád alatt most elkezdtem normálisan enni ugyan de aszervezeted főként az anyagcsere(légzés kiválasztás) agy szívmüködés lassitott tempóban van.. ezért kell rendesen enni és mozgással fogyni nem kajamegvonással.
2/9 anonim válasza:
Így van. Számíthatsz még jó pár kilóra.
3/9 A kérdező kommentje:
:( akkor ezt igazán "eltoltam"... Nem is számítottam arra, hogy ennyire rövid idő alatt ilyen sok tud visszajönni..
2014. febr. 20. 20:18
4/9 A kérdező kommentje:
Szinte napi egy kiló... :O
2014. febr. 20. 20:19
6/9 A kérdező kommentje:
Rengeteg mindent.. Vendégség volt, 2 napig főztem, persze kóstolgattam közben nem is keveset... Ettem húslevest mindennel, csülköt, töltött húsokat, többféle köretet, tortát, csokikat. Persze maradt mindenből, akkor másnap újra végig ettem a menüt + csokik és már minden mindegy alapon még pizzát is rendeltünk (???? fogalmam sincs minek???) Torta reggelire.... ez ment 4 napig, nagyon megbántam... Ja és persze alkohol. Nem csodálkozom.
2014. febr. 21. 09:29
7/9 anonim válasza:
szerintem nem hiztal hanem a szeklet a kaja nyomja a merleget. pár nap és visszaáll a sulyod.
8/9 anonim válasza:
Igen, legközelebb ne csinálj ilyet, tilos fogyókúrát szegni. 4 kilót biztos nem híztál, hamarosan visszaáll a súlyod, csak folytasd a diétát ott, ahol abbahagytad.
9/9 A kérdező kommentje:
Sikerült visszaállnom egy kis gyümölcs-lébőjt kúrával, nem volt könnyű, de most már vigyázok :)
2014. febr. 22. 18:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!