Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek ez a fogyós...

Szerintetek ez a fogyós módszer beválna?

Figyelt kérdés
Igazábol kondizni jártam de én nem izmosodni szeretnék és átépíteni a zsirt izommá hanem le akarom adni a felesleget ha végleg elfelejtem a nasikat és 2 naponta vagy akár mindennap sétálok 1órákat az beválna? (futni igazábol nem tudok hosszútávon az asztmám miatt meg azt hallottam,hogy a séta jobban égeti a zsirt)
2014. febr. 18. 17:07
 1/2 anonim ***** válasza:
0%
Szálkásító táplálkozás kell, a nasi elhagyása és a séta még nem jelenti azt, hogy az étrended / táplálkozásod szálkásító. Erről neked kell gondoskodnod.
2014. febr. 18. 17:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Ez így oké a séta csak az elején jó ameddig fel készül a szervezeted a mozgásra.

Ide olyan mozgás forma kell ami aerob jellegű, tehát futógép, lépcsőgép stb... Lényeg a magas pulzus szám és mozgasson meg mindent.

De!

Hogy ne izomból fogyj hanem zsírból kell mellé izzom erősítő edzés is, de erre legjobbak a testsúlyos edzések, mert súlyzóval csak tömegelsz részben. A testsúlyossal meg inkább szálkásodsz bár itt is előfordulhat hogy megnövekszik az izomtömeged ami kevesebb súlyveszteséggel jár, de ha utána végzel aerob mozgást a zsír lemegy egy idő után persze.

A kajádat meg neked kell megoldanod, nasi nuku, és rengeteg vizet igyál. Ja és gondoskodj a vitaminok pótlásáról mert fogyásnál főleg edzésnél elfáradsz és az immunrendszered is legyengülhet tehát ne hajtsd túl magad tarts pihenő napokat is és egyél vitaminokat.

2014. febr. 18. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!