Szerintetek ez lehetséges?
3 hónap alatt szeretnék lefogyni 15 kg-t (most 164cm és 65kg vagyok)
Ilyeneket ennék (pl):
Reggeli: 1 alma és egy phár zöld tea
Tízórai: 1 mandarin és egy pohár zöld tea
Ebéd: 200g csirke mell salátával
Uzsonna: 2 abonett sonkával
mozognék is napi 30 percet
Tudom, hogy ez nagyon nem egészséges...
Sokkal többet ehetnél, változatosabban és kényelmesebben.
És 3 hónap alatt leadhatnál 10 - 12 kilót is..
Tudom, hogy ez nagyon nem egészséges... akkor meg mi a kerdes?
Ja, hogy lehetseges-e? Nem! Nem lehetseges.
Ennyi kajaval koplalni fogsz, ehinseg uzemmodban a tested pedig elraktaroz mindent falat kajat, ugyh nem fogyni fogsz, hanem zsirosodni!
Nem irtal vacsorat. Remelem nem a 6 utan nem eszek hivok csoportjahoz tartozol. Gondolj bele, kihagyod a vacsit, reggel egy almat eszel, a tested olyan durva ehseget el at, hogy csoda, hogy a szemed nem nyomja ki belulrol bosszujaban!
Reggeli 1 alma? En rengeteget sportolok, egy reggli almatol 10kor mar a falnak mennek.
Tessek rendesen enni, bosegesen reggelire. Inkabb a napkozbeni zabalast fogd vissza, de a reggelit nem szabad igy elqrni!
Annyi jo kerdes es valasz van itt a gyikon is, miert nem nezel utan, hogyan lehet sikeresen eredmenyeket elerni?
Azzal amit te tervezel, azzal nem lehet, bocsi!
Egy hét és felzabálod a sarki közért teljes kínálatát vagy a családodat...
Remek ötlet. De a legjobb lenne ha bevonulnál valami munkatáborba, az biztosan használ majd neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!