Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó az, amit elterveztem, és...

Jó az, amit elterveztem, és csinálok két hete?

Figyelt kérdés

Étrend:

Számolom a kalóriákat (1500), egészségesen étkezem, sok gyümölcsöt, és zöldséget eszem, 3L vizet iszom.

Mozgás:

Hetente 4-5-6× megyek el egy héten futni (3,5 km-most kezdtem), valamint 2-3×fenékre, és 2-3× karra súlyzózok 30-40 percet.

Ezek így jók lesznek? Min változtassak?

10 kilótól szeretnék megszabadulni.

2014. febr. 16. 22:27
 1/5 anonim ***** válasza:

Túl kevés az infó(étrend,súly, N/F,na jó tuti nő vagy).

Nem csak a karodon meg a fenekeden vannak ám izmok.Az egész testet edzeni kéne!A súlyzós edzést pedig nem időre mérjük.

2014. febr. 17. 05:16
 2/5 anonim ***** válasza:
Most kezded, és 3,5 km-t le bírsz futni? Az igen! Akkor neked jó a kondid, és szerintem fogyásra sincs szükséged.
2014. febr. 17. 12:13
 3/5 A kérdező kommentje:

Első: akkor hogy csináljam jól?

Második: persze nem egyszerre, párszor meg szoktam állni, és korábban már jártam rendszeresen futni (fogytam 14 kilót, de 10 vissza is jött...)

2014. febr. 17. 17:14
 4/5 anonim ***** válasza:
Pl. így: [link]
2014. febr. 17. 17:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszi.:) Nyártól megyek konditerembe, akkor mindenképpen fogom ezt csinálni, addig marad a futás.
2014. febr. 17. 17:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!