Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kb 158 cm vagyok,20éves,59 kg...

Kb 158 cm vagyok,20éves,59 kg . Mennyi idő alatt fogyhatok le így 5 kilót?

Figyelt kérdés
Nagyon vékony voltam,2éve kb 50 kg voltam , sajnos nem figyeltem oda az étkezésre,sok volt a gyorskaja , mindegyis,eléggé sok kilót sikerült felszedni, olyan 65kg lettem,ebből fokozatosan lement 6 kiló . Az edzés abbamaradt egy ideig,de most februártól ismét elkezdtem kondiba járni,hétköznap mindennap járok ,másfél órát minimum csinálom a feladatokat.(Egy kis kardió,és gépekkel a feladatok,néztem edzésterveket) 2 hét alatt 1 kiló valamennyi lement . Ez jónak számít ? Az étkezésre is próbálok odafigyelni,csirkemellet eszek egy kis rizzsel ,vagy csak paradicsommal . Még 5 kg-ot ha így folytatom kb mennyi idő alatt tudok leadni ?
2014. febr. 15. 23:28
 1/4 anonim ***** válasza:
28%
He nem eszel ,csak napi 2db almát,akkor 7 nap alatt.
2014. febr. 15. 23:53
 2/4 anonim válasza:

Az hogy mit es mennyit eszel fontosabb a fogyokura szempontjabol mint barmi mas.

Gondolj arra, hogy a szervezet atlagosan 70 kaloriat eget orankent meg nyugalmi allapotban is.

Salataval, novenyi magvakkal, oliva olajjal, keves gyumolccsel es sovany husokkal napi 1000 kaloria alatt tartva a bevitelt eleg gyorsan fog menni. Talan egy kicsivel tobb mint 1 honap.

2014. febr. 16. 04:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2014. febr. 16. 09:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Egy hónap alatt el is fogy,ha nem hormonzavaros.
2014. febr. 16. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!