Kis fogyókúrás biztatást kérnék. Ti hogyan és mennyit fogytatok, mennyi idő alatt?
Nincs pénzem kondiba vagy fittnessbe járni.
Nincs pénzem különleges étrendre.
Egyszerű itthon végezhető mozgással szeretnék fogyni.
Sikerült már így valakinek?
Mennyi idő alatt és milyen eredménnyel?
Köszönöm a normális válaszokat!
93 kilóról indultam, január elejétől fogyókúrázom. Eddig 6 kiló mínusz. Napi 1200 kalória, maximum 100 gr szénhidrát. A zsírbevitelt erősen korlátoztam, zömmel zsírszegény tejtermékeket, húsokat, zöldséget és gyümölcsöt eszem. Kenyér, cukor, süti, csoki, rizs, tészta kilőve. Hetente kétszer úszni járok, emellett sokat lépcsőzöm a melóban, de több időm sajnos nincs, mert a családot is el kell látni. Kibírható. Másfél ruhaméret már lement, aminek nagyon örülök.:-)
Sajnos nekem a terhességem során szaladt fel több, mint húsz kiló, mert végig kellett feküdnöm, gyakorlatilag nem mozoghattam.
A gyaloglás és a lépcsőzés is rengeteget számít, de napi rendszerességgel csináld! Menni fog, ne aggódj.
De a mozgás nem lesz elég, diétára mindenképpen szükség van, és sajnos arányaiban drágább alapanyagokból kell főzni, mintha kenyéren-tésztán élnél.
Nem az a lényeg, hogy hány kilót fogytatok, hanem, hogy mennyiről mennyire.
83 kilós, 36 éves paksiként, ha lefogynék 12 kilót, akkor gizda volnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!