Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Írna valaki a ketogén diétáról...

Írna valaki a ketogén diétáról? Annyi mindent írnak róla, már nem tudom miben higgyek!

Figyelt kérdés

Nekem kicsit hihetetlen, hogy zsírt kell enni, hogy fogyjunk. HA működne, akkor biztos szeretném, mert nekem nem az édesség meg a szénhidrát a gyerengém, hanem a hús, főleg disznó, kolbász, stb. De már jóideje nem eszek ilyeneket, csak csirkét, merthogy midnenhol azt írják, hogy az a jó.

De túl lassan megy a fogyásom, pedig mozgok is, kajára is nagyon figyelek, sovány csirkemell, zöldségek, de az a baj, hogy ezeket nem szeretem és egyre nehezebben viselem, hogy olyasmit kell egyek, amit nem szeretek.

Szóval olvastam erről, hogy jó sok zsírt kell bevnii, de mégis hogyan?

Ha esetleg valaki egy mintaétrendet tudna írni az nagyon jó lenne.

Szóval a lényeg, hogy ketózisban legyél, ehhez nem szabad 3O grammnál több szénhidrátot enni. De meddig? Mert volt ahol azt olvastam, hogy 4 napig, aztán hogy 5 napig, és aztán?

MOndjuk, az azért nem menne, hogy egész életemben így táplálkozzak, még kenyér, tészta, krumpli, rizs nélkül kibirom, de hogy sose ehessek gyümölcsöt...

Na, de mondjuk, hogy egy ideig bevállalnám, de tényleg lehet ezzel fogyni? Kb mennyi idő alatt mennyi?

És tényleg, ha valaki tudna írni egy mintaétrendet, azt nagyon megköszönném, mert azt nem igazán értettem meg sehol, hogy akkor mit lehet enni, hogy ketózisban legyek. Mert nyilván, nem fogok disznózsírt kanalazni.

De pl kolbász? Zsírosabb disznóhús? Tarja? Vagy abban már sok a fehérje?

Na, szóval ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném!

2014. febr. 12. 11:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Teljesen ugyanaz a dolog.Aszerint az étrend szerint csinálok mindent,súlyokkal is edzem és 22 kilót adtam eddig le minimális izomveszteséggel.Miért a lenmagolaj nem zsír?
2014. febr. 12. 14:40
 12/15 Mi közöd Tőle ***** válasza:

Ketogén paleóval van némi tapasztalatom. Nekem fogyáshoz kellett. Nem ettem sok fehérjét kb. 1,5-2 gramm testtömeg kilónként. Gyümölcsöt azért célszerű kiiktatni nagyjából ebben az időben, mert a ch keret sokkal több zöldségből van meg, mint gyümölcsből. Így kicsit élvezetesebb az egész. Zsírfogyasztásnál figyelj oda a béltoleranciára. Ha megy a hasad tőle, akkor csökkentsd a bevitelt. Szerintem ez mindenkinél más, érdemes játszadozni vele.

Gondolom nem akarsz atom kigyúrt lenni, mert amit írt valaki az a 7-8gramm ch kilónként az azért már gyilkos és értelmetlen szerintem. Talán testépítő világbajnoki címre áhitozóknak fér bele. Az azért már káros egy idő után.

Tojás egészben mennyen. Ne dobd ki semelyik részét.... 8-10 tojás egy nap belefér, mert olcsó meg jó. Erdélyi kisvárosban lehet, hogy még frankó házi tojást is tudsz szerezni :)

Lehet vele fogyni, hogyne lehetne. Leviszi az inzulinszintedet és átállsz zsírégetésre. Én 24 kilót fogytam vele :)

2014. febr. 12. 14:57
 13/15 anonim ***** válasza:
Akkor mondd már meg utolsó, hogy mivel fedezed a súlyzós edzéshez szükséges szénhidrátot?Mert ha ketózisban edzünk,akkor izmot bontunk mert ilyen intenzív mozgáshozCH kell.Miért kell sületlen ökörségeket írni?
2014. febr. 12. 15:07
 14/15 anonim ***** válasza:

És aki fogyott, hogy tudja tartani a súlyát? Én inkább erről olvasnék szívesen.

Nem lehet tartósan zsíron élni, mert magas vérnyomáshoz, szív- és érrendszeri megbetegedéshez vezet, ami nem igazán gyógyítható, és akinek van, annak pont kerülnie kell a zsíros/sós ételeket, a tojást, meg mindent, amiben koleszterin van.

Meg hát akinek nincs baja, szerintem ne csináljon magának...

Kérdező, ha nő vagy, akkor meg kéne egy hormonsort is nézetni, mert ha valami bajod van, az életben le nem fogysz.

Első

2014. febr. 13. 12:30
 15/15 Mi közöd Tőle ***** válasza:

Egyébként hol látszik ebben a kérdésben, hogy bárki is súlyzós edzést akarna végezni. A kérdés a ketogén diétáról szólt, melyet nem csak a súlyzós edzést végezni akarók használnak, használtak. Bennem például nincs ilyen gondolat és amennyire látom a kérdezőben sincs. Tehát erről kopjunk le, ne keverjünk bele hülyeségeket.

Attól mert a háziorvosod azt mondja kedves utolsó, hogy ezek okozzák a szív érrendszeri betegségeket, attól még ez nem így van. Hosszú és egészséges életre számíthatsz, ha zsír a tojás és a koleszterin a legjobb barátod, mintha kerülnéd őket. Ha lefogyott az ember, akkor nyilván egy kicsit paleósítani kell a ketót. Az hosszú távon tartható és kényelmes étkezés.

2014. febr. 14. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!