Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúra alatt mit ehetek?

Fogyókúra alatt mit ehetek?

Figyelt kérdés

Kifogytam az ötletekből. Kész ételek nevét és termékeket is várok.

pl sajt stb.

Mit igyak, egyek?

Már alig van valami ötletem.

Sajtot szoktam, joghurtot, tejet, csirkemellet, főtt sárgarépát, kefírt.

Ti mit esztek ilyenkor, hogy ne legyen egyhangú?

2009. dec. 7. 21:24
 1/6 anonim ***** válasza:

Mindent ehetsz, csak MÉRTÉKKEL!!!!

Am egyél sütőtököt, nagyon finom és laktató is.:)

2009. dec. 7. 21:34
 2/6 A kérdező kommentje:
Imádom a sütőtököt, csak az a gond, hogy sokat nem ehetek, mert attól is és a répától is sárga foltok jelennek meg a kezemen igen hamar.
2009. dec. 7. 22:03
 3/6 anonim válasza:
Alacsony szénhidrát tartalmú ételeket egyél!!! Sok kalóriatábla van a neten, nézegesd azokat.
2009. dec. 7. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:

Kerüld: cukrot szerintem teljes mértékben, cukros üdítők, csokit max hetente egyszer-kétszer, keveset, majonéz

Csökkentsd: liszt, tészták, krumpli, sertés-marhahús max kéthetente egy alkalommal

Bátran: zöldségek, gyümölcsök, halak, szárnyasok bőr nélkül, roston sütve, (panírozottat is mellőzd), köret vegyes salátával vagy rizzsel, müzlik, gabonapelyhek(amik nem cukrozottak) és sok sok folyadék, pl ásványvíz, zöldtea édesítővel, stb.

Konkrét példa: vettem fehér és lila káposztát, répát, retket, salátát, ananászt, uborkát és ebből csináltam vegyessalátát, egy kis feta sajttal megbolondítva. Ezt ettem roston sült csirkemellel.

Pulykamellet kockákra vágom, sóval-borssal fűszerezem, serpenyőben pici olajon átsütöttem, leöntöttem natúr joghurttal és ananászos barnarizzsel isteni.

Csmell szeleteket tepsibe bevágom, egy kevés krumpli mellé, kisütöm, megeszem. :)

Darált húst sózom, borsozom, bele egy jénaiba, rá brokkoli, vagy spenót, vagy karfiol, vékony tejföl és sajt, be a sütőbe.

Most így hirtelen ennyi. :) Amúgy reggelire egy kis müzlit szoktam, vagy gyümölcsöket. Ha van turmixgépet, akkor gyümiket össze, egy kis tej, és máris van egy kis nasid, vagy vacsid. :)

Sok sikert! :))

2009. dec. 8. 11:59
 5/6 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Nagyon jó, hogy a husis dolgokat írtad, nagyon köszi. Ezzel sokat segítettél.

Turmixként miket szoktál inni?

Mármint tej+ milyen gyümik?

Azért kérdezem, mert az eper és banán nem a legjobb választás fogyi alatt.

Tegyek bele vegyes erdei gyümölcsöt?Kiwit?

2009. dec. 8. 21:10
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen, mehet bele az is. Én szoktam banánt is enni, tévedés, hogy hizlal. Magasabb a kalóriatartalma, de alig van benne zsír. Egy banán kb 100-110 kalória, egy zsömlének több a kalóriája. Annyi meg mehet a turmixba. :) A kiwivel vigyázz, a magokat vágd ki, mert az én turmixgépem legalábbis úgy összedarálja, hogy mindig fojtogat a köhögés. :D A tegnapi turmixom: banán, kiwi, alma, kis méz, kis fahéj és tej. :) Ez volt a vacsim és nagyon eltelített. *az előző :)
2009. dec. 9. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!