Reggelire inkabb szendvics vagy pufirizs? Fogyni vagyóknak melyik a jobb?
pufirizs engem nem laktat...
egy sonkas zöldséges kifli viszont jobban, csak fogyni akarok es nem tudom melyik jobb:s
Miről?
Hogy miért nem értesz a táplálkozáshoz? :D
FIt az egy dolog, edzés kérdése.
Egészséget pedig hogy állapítod meg? Ránézésre, vagy gyors vérkép alapján.. ugyan már.
Gabonák miért nem károsak? :O
Ez a megengedő, liberalista (gabonaevést legitimáló) nézet vezet a betegségekhez.. nem vagyunk egy világnézeten sportolóm, ezt most leszögezem :D
Orvossal vitatkozz nyugodtan, mert nem értenek a biológiához.
Amit leírtál, az az ő primitív elméletük.
Más kérdés a valóság:
-A szénhidrátok nem esszenciális tápanyagok.
-A tested szintetizál glükózt.
-Ha több ch-t viszel be (keményítő - gabona) az már szénhidrát túlterhelést jelent, ami hosszú távon betegségekkel jár.
Nem beszélve gabonák mérgező fehérjéiről, tehát a ch csak egy dolog, nyilván a ch alapú táplálkozás mindig is rossz ötlet volt már önmagában is. Egy bu.zzancs, modern szokás, kényes embereknek akik csak kenyérkét képesek enni, hisztis sportolóknak.. .:D
Tehát nincs több válasz?
Ugye, ha én elkezdek normálisan vitázni, akkor tényleg nem könnyű. Pedig te eszel cukrot, működnie kellene az agyadnak, akkor hol marad a válasz? :))
A legkomolyabb módon vitatom az elképzelésedet a táplálkozástudományról.. az idióta orvosi és elavult dietetikai elméleteket..
Erre neked ez egy olyan szint ahova nem süllyedsz..
Nevetséges vagy.. Nincs vitaérved szerintem, de bezzeg amikor fel kellett vágni vele hogy milyen fit és egészséges sportoló vagy, akkor nagyon nagy volt a csipa..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!