Milyen ételek kerüljenek a tiltó-listára ha fogyózik valaki?
Figyelt kérdés
2014. febr. 6. 17:26
1/7 Tibcsi70 válasza:
A legnagyobb ellenség ilyenkor a szénhidrát, azok közül is az egyszerű szénhidrátok, mint finomított lisztből készült pékáruk, a cukrok ( barna is!), édességek, chipsek.A túl zsíros, olajos kaják sem jók ilyenkor.Ami mehet:állati fehérjék ( csirkemell, tojás,sovány túró, kefír, stb...), rizs, krumpli módjával, és sok zöldség.Gyümölcsök közül inkább az alma mint a banán.Napi 5-6 részre oszd el a kajálást, hogy pörögjön az anyagcsere, éhezni nem szabad!De ne feledkezz meg a heti 4-5 edzésről sem, mert e nélkül nem lesz eredmény!
2/7 A kérdező kommentje:
Az edzés lehet fél óra torna is, vagy konditerem? Kardio vagy inkább súlyzózás?
2014. febr. 6. 17:54
3/7 anonim válasza:
Ha fogyni szeretnél, akkor aerob edzések. Inkább legyen 50-60 perc, és azt kétnaponta.
4/7 anonim válasza:
Egyik sem. Ésszel kell enni, de mindent. Főleg mert nem fogyókúrázni kell, hanem életmódot váltani. Azt pedig sokkal könnyebb úgy ha nem vonod meg azt amit szeretsz. Pl ha eddig megettél fél kiló kenyeret egy nap, akkor elég nehéz lenne hirtelen 2 szelet puffasztott rizzsel beérni. Én kalóriát számolok, és még sütit is eszek ha megkívánom. Már 13 kilót fogytam.
5/7 A kérdező kommentje:
Sajnos nagyon hízékony vagyok :(( Sokkal többet kell hajtanom mint egy átlagos embernek.
2014. febr. 6. 21:15
6/7 anonim válasza:
Ugye te is tudod hogy ez hülyeség?
7/7 Tibcsi70 válasza:
Mindenféleképpen életmódot kell változtatnod, az biztos!
Mozogj, kajálj rendesen, lehetőleg kerüld az "üdítőket", helyette mehet akár 3 liter ásványvíz is!Figyeld a tested változásaid, érezni fogod egy idő után mi a jó és mi a rossz neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!