Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyókúrás termék az,...

Milyen fogyókúrás termék az, ami valóban hatásos (diéta és mozgás mellett)?

Figyelt kérdés
Nem csodabogyót keresek, természetesen tudom, hogy olyan nincs. Olyan termékre lennék kíváncsi, ami mondjuk hatásosan gyorsítja a súlycsökkenést diéta és mozgás mellett, amit kipróbáltál és ajánlanál. Mondjuk ha tegyük fel fogyok 1 kilót normálisan, a segítséggel ez 1.5-2 lenne...tehát valami ilyesmire gondoltam. Tudtok ilyet?
2014. febr. 6. 08:47
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

persze hogy nem a gyerekvállalás hízlal,hanem a terhességgel járó súlygyarapodás. ezt nem értem miért nem tudod elfogadni.. vannak nők akik csak 5 kilót szednek fel,és szülés után már szupervékonyak. de azért a nagytöbbség felszed jópár kilót,és szenvednek a leadásával!

nem paleozom-azt sem tudom ez mit takar.

csak próbálok egészségesen enni.

kenyeret már meg sem tudom mondani mióta nem eszem.

azért nagy néha megeszek egy kakaós csigát vagy valami tilólistásat.

2014. febr. 7. 11:17
 22/23 anonim ***** válasza:

"persze hogy nem a gyerekvállalás hízlal,hanem a terhességgel járó súlygyarapodás. ezt nem értem miért nem tudod elfogadni.."

Mert a hízás az zsírosodást jelent. A magzat pedig nem zsír... hanem magzat.

"de azért a nagytöbbség felszed jópár kilót,és szenvednek a leadásával!"

A nagy többség gabonaevő, tejtermékevő, cukorevő.. Én tehetek róla? Én gabonaevés ellenző vagyok.

"nem paleozom-azt sem tudom ez mit takar. "

Mindegy, a csirkés, salátás, sütőtökös étkezésed akár tudtodon kívül is egy elég szerencsés, előnyös választás.

"azért nagy néha megeszek egy kakaós csigát vagy valami tilólistásat."

Nagy néha ettől meg senki sem hízik el. Ha várandósság alatt is húst és zöldségeket eszik egy nő, nem zsírosodik el a teste. Ezt nem tudom 100%-ban mindenkire kijelenteni, de amennyi paleós anyukával beszéltem (egészségesen esznek) rájuk igaz volt.

És persze logikus is. Zöldségektől nem hízik senki. Hústól sem :)

2014. febr. 7. 11:24
 23/23 anonim ***** válasza:

"a hízás zsirosodást jelent."

de egy terhes nőnél nem azt a fajta zsirosodást jelenti amit egy elhízott embernél hozol összefüggésbe. mert bármilyen nehéz elfogadod,van olyan hogy terhességi hízás (mert ez a NEVE) ráadásul az ekkor kialakult zsírnak lesz szerepe a baba születése után! az tény,hogy aki csak zöldséget húst eszik,az kevesebbet fog hízni,de HÍZNI fog. de én már olyat is láttam,hogy valaki evett összevissza mindent és mégsem szedett fel sokat. ez főleg alkati kérdés is.

"azért nagy néha megeszek egy kakaós csigát vagy valami tilólistásat."

Nagy néha ettől meg senki sem hízik el."

hahó!!! mondtam már hogy nekem a terhességek után maradtak rajtam a kilók. amit úgy adtam le ami neked nagyon nem tetszik..

valószínű nálam az emésztés miatt is nehezen mentek le a kilók. ezzel mindig gondjaim voltak. ami a szülés után csak rosszabb lett

2014. febr. 7. 11:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!