Milyen fogyókúrás termék az, ami valóban hatásos (diéta és mozgás mellett)?
"Nem csodabogyót keresek..."
majd:
"fogyok 1 kilót normálisan, a segítséggel ez 1.5-2 lenne"
Az azért csodabogyó, akárhogy nézzük, ami 50-100%-ban hozza, amit a diéta+mozgás együtt, nem gondolod?
Egyszerű a dolog: hogyan fogyasszon sokat/többet = ürüljön ki a tankja az "autód"? Menj vele még gyorsabban, tölts bele még kevesebbet hozzá.
Hogy akarsz elvenni valamiből úgy, hogy beleteszel?
82-os, a miértje nem érdekel?
Ez egyszerűen érthetetlen világnézet..
Most voltam a GMO laborban, kb. minden szójás termék gmo szennyezett, amik hosszútávú hatása eddig nem igazán ismert, de sok jóra nem lehet gyanakodni..
Tudom, hogy a világ (az illuminátus háttérhatalom) elvárja hogy ne gondolkodjunk, hogy fogyasszunk és éljünk, lehetőleg betegen aztán pedig haljunk.. de így nem lehet élni, már elnézést hogy a világképemet látszólag erőszakosan hirdetem..
Műkaját nem eszünk, 1 ok miatt: mert a mocskos szemetek pont azta akarják hogy azt együk. Ennyi.
Fogyni zöldségevéssel, húsevéssel lehet, ez egy életen át tartható, természetes dolog. Nem kell tej, szénhidrát (cukor, keményítő) mert ezek több szinten károsak az anyagcserénknek, hizlalnak stb.
Tök jó lenne, ha minél többen megszívlelnék :)
én nem állítom hogy amit te mondasz abban nincs igazság.
de a legtöbben gyors változást akarnak-ahogy én is.
és miután megtörtént ez a változás,már ahogy írtam is nem élek vele. igyekszem rendesen táplálkozni.
annyi minden másba lehet találni rosszat ami károsítja az embert. nem gondolom hogy hűű most már akkor nekem végem van. pl: én soha nem cigiztem,nem ittam nem kávéztam,és nem is drogoztam. szóval: nekem ennyi belefért. neked meg nyílván nem kell hogy ez tetsszen vagy beleférjen..
Neked belefért.
Ajánlod a kérdezőnek.
Valamiért elhíztatok.
Túl sok minden fér bele nektek? Nem ítélkezem, de nem sok ez egy kicsit?
Káros életmód miatt zsírosak vagytok (ez gyulladásoka, hormonzavart s miegymást feltételez).
Utána továbbra sem tanultok a táplálkozásról, hanem valami gyors módszerrel megpróbáltok lefogyni (megjegyzem másik lényeg, hogy ez van akinek sikerül, van akinek nem. a többségnek nem mivel alapvetően nincs fogyasztó hatású szer).
Ez a dolgok normális rendje?
Igen, ez nem tetszik mert nap mint nap ezt látom, azaz a betegségipar győzelmét a társadalmon. A média, marketing győzelmét a gondolkodás szabadságán.
Igazából csak ennyi zavar, nincs semmi személyeskedés :)
ajánlom a kérdezőnek,mert nekem bevált. de nem kötelező neki sem-majd eldönti hogy ez neki belefér-e..
egyébként túl könnyen ítélkezel..
igen elhíztam,mert 2 gyereket szültem..
vagyis nem is elhíztam-csak nem mentek le a fölös kilók a szülések után. és mivel én előtte mindig vékony voltam-nagyon zavart sőt depis voltam a kinézetem miatt.
Amikor megláttam, hogy ilyen sok komment jött, biztos voltam benne, hogy vita van és lám...tényleg :D
Valóban oka van annak, hogy elhíztam, és nem is tagadom. Rengeteget zabáltam, csokit, sütit, tésztát... Tisztában vagyok azzal is, hogyan fogyhatok le, mert már megtettem régebben (-20 kiló 3 hónap alatt csodabogyók, koplalás nélkül, és 3 évig nem is jött vissza). Egyszerűen csak szeretnék élni vele, ha találok valamilyen hasznos segítséget, pluszt ehhez :) A vitátok a tiétek, nem kívánok hozzászólni... a kérdésemre intézett válaszokat pedig köszönöm szépen :)
Senki sem hízik terhességtől.
Betegségtől lehet hízni. A betegséget búzának, cukornak, tejnek, gyógyszereknek nevezik.
A többi az csak körítés, minél több hamis illúzió van annál nehezebb lesz kézbe venni és irányítani a dolgokat.
ahhoz képest hogy senki sem hízik a terhességtől,elég sok oldal szol erről itt a neten is.
Nekem 15 kg jött fel pedig nem ettem sokat-főleg hogy rosszul voltam. a szülés után le is jött 10 kg! aztán a maradék nem mozdult. rá másfél évre újra terhes lettem-így már eleve pár kg plusszal kezdtem.
Ráadásul sokáig szoptattam ami elvileg fogyaszt..-hát én nem fogytam.
és ekkor vettem kezembe az írányitást ezzel a szerrel amivel sikerült.
De nem kell úgy reagálnod mintha még mindig ezen élnék. tegnap is grillezett csirkemellett ettem zöldséggel-de lehet hogy most erre megírod hogy ez miért káros :D
nem beszélve hogy délután egy kis sütőtököt is elfogyasztottam (ezzel is biztos baj van)
És,igen..néha bűnözök is 1-2 kocka étcsokival-ami miatt biztos beteg leszek. ( de vállalom)
Paleósan eszel most ezek szerint?
Nem, tényleg nem a gyerekvállalás hizlal, és a szoptatás sem fogyaszt.
Ennyi erővel a csillagok állása is hizlalhatna.
A mindennapi kenyerünk pedig valahogy mindig kimarad a számításból, holott sokan minden nap eszik miközben egyre jobban híznak. Pont erre kellene végre odafigyelni, és az elhízás fő felelőseként megjelölni mint káros táplálék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!