Mit tehetnék, hogy végre belássam, nem vagyok kövér?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
18 éves lány vagyok, 174 cm magas, és kb. 58 kg. Rendszeresen járok edzőterembe, sportolok sokat. Visszatérő anorexiával küzdök, kb. utálok enni, és egyre lejjebb és lejjebb szeretném vinni a súlyomat. Ezen hogy tudnék változtatni? Hogy lehetnék ismét egészséges?
2014. febr. 5. 16:38
1/9 anonim válasza:
Vannak olyan torzító tükrök, amelyek "soványítják" vagy "kövérítik" az előttük állót optikai szemfényvesztéssel. Egy soványító tükröt kellene beszerezned.
2/9 A kérdező kommentje:
Attól fügettlenül sajnos én még nem fogom azt hinni, hogy sovány vagyok, tekintve, hogy a tükör által mutatott kép csupán illúzió.
2014. febr. 5. 16:43
3/9 anonim válasza:
Másik célt kellene találnod, vagy másik dolgot, amivel elégedetlen lennél. Szóval pl. a szobád kinézetével, az eszeddel elégedett vagy? Biztos van más olyan része az életednek, ami csiszolásra szorulna, próbálj arra áttérni.
4/9 A kérdező kommentje:
Hát... kitűnő tanuló vagyok, a szobámban meg tökéletes rend van, mer tnem bírom a rendetlenséget.
2014. febr. 5. 17:03
5/9 anonim válasza:
Akkor kéne egy férfi,de nem valami kis buz.ieq,hanem egy igazi!Ő lefoglalna.
6/9 anonim válasza:
mindenképp kérd szakember segítségét...komolyan...egy hozzáértő ember segíteni tud, és olyan dolgokra vezet rá, hogy meg fog változni a nézeted....próbáld ki...veszíteni valód nincs úgyse...én ugyan nem vagyok semmiféle szakember, de nyugodtan írj privit, hátha tudok segíteni...
7/9 anonim válasza:
Pszichológus, mert az agyadban van a gond, amit magadtól nem tudsz orvosolni, hisz akkor már a kérdést sem írtad volna ki. A táplálkozási zavarok gyakran egyéb problémák kivetülései csak.
8/9 A kérdező kommentje:
Van barátom, lassan 1 éve. Ő mindig próbál segíteni, biztat, hogy gyönyörű az alakom, és ha náluk vagyok, akkor mindig olyan dolgokat főz akár maga, amiket tudja, hogy imádok. Csak... ha eszek, rettenetes bűntudatom van.
2014. febr. 6. 16:46
9/9 anonim válasza:
Olvastam a neten egy lányról, aki anorexiával küzdött. Aztán valamilyen oknál fogva elhatározta, hogy fitnessmodell lesz és mindent meg tett érte. Egy fitnessmodell tudja, hogy mit, mikor és mennyit egyen. Lehet rajtad is segítene valami hasonló cél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!