Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagy fogyás, egyoldalú diétáva...

Nagy fogyás, egyoldalú diétával, nem veszelyes?

Figyelt kérdés

Egy volt iskolatársam 40 kg-tól szabadult meg, úgy hogy egész nap csak rizst és natúr húst evett. Teljesen le van fogyva és tartja is szerintem már kb 3 éve. Mellette heti 2x 1 órát fallabdázott.

Tényleg jól néz ki, de nem túl egyoldalú és veszélyes.

2014. febr. 2. 15:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha irigyled, akkor ne aggódj. Egy-két év és az intenzíven köt ki. Ha barátod, akkor sajnálom... egy-két év és valószínűleg a korházban látod. A rizsben nem sok cucc van szénhidráton kívül, a húsban is csak protein. Biztos vagyok benne, hogy mást is evett nem csak rizst és húst ha eddig tudta tartani...
2014. febr. 2. 16:18
 2/3 A kérdező kommentje:
Most már nem így táplálkozik, csak a diéta alatt volt így.
2014. febr. 2. 18:49
 3/3 anonim ***** válasza:

Így már érthetőbb, mert nem tudom, hogy három évig, hogy bírta volna ezt ki... De neked se ajánlom ezt a diétát akkor sem.

Az ilyen "csak ezt" diéták nagyon kevés embernek vállnak be, és akiknek nem, azoknak jön a jó kis yo-yo effekt...

Nem egészséges, és nem is normális ha valaki így fogy le. Persze ez nem jelenti azt, hogy nem lehet valamit köré építeni. Pl reggelire egy kis rizs és egy tojás, esetleg egy kis tofu. Ebédre rizibizi sok zöldséggel és csirke, vacsira meg rizs meg mondjuk párolt zöldségek.

Én Japánban úgy fogytam mindenféle próbálkozás nélkül, hogy háromszor ettem naponta rizst. Ajánlom, hogy egy ázsiai boltból szerezz be egy rizses tálkát (kérdezd meg melyik az, mert a leveses az egy picivel nagyobb) és abból egyszeri étkezéshez egyszer egyél (magyarán ne szedd teli megint).

2014. febr. 2. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!