Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 167 cm-hez 51 kiló nagyon kevés?

167 cm-hez 51 kiló nagyon kevés?

Figyelt kérdés
:( Miért piszkálnak vele ha képtelen vagyok hízni?
2009. dec. 5. 17:59
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
elég kevés,de láttam durvábbat inkább prübálj meg izmot fel szedni és egészséges kajákból többet enni oylanból aminek viszonylag magas a kalória tartalma
2009. dec. 5. 18:12
 2/16 anonim ***** válasza:
Annyira nem kevés, én 180 centihez vagyok 53 kiló:D az már kicsit húzósabb.
2009. dec. 5. 18:34
 3/16 A kérdező kommentje:
:)) Igazából teljesen mindegy mit eszek, egészségtelentől sem jön fel 1kg sem :(
2009. dec. 5. 18:39
 4/16 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok.Én is így vagyok vele:) Mások szerint szerencsés vagyok pedig nem jó ez így:S Ha fiú vagy akkor járj konditerembe és így könnyebben szedsz majd fel kilókat, ha lány akkor pedig aerobik.
2009. dec. 5. 18:49
 5/16 A kérdező kommentje:
24/L vagyok, igazából nem sportolok semmit :$ viszont az aerobic csak szálkásít, rögtön szálkásodom mindentől :( az meg úgy csúnyább.
2009. dec. 5. 18:50
 6/16 anonim ***** válasza:
Én 164-hez 48... és a cikizést én is ismerős szituként emlegetem... Mindenki azt kérdezi, hogy azért szoktam enni is? Nekem egy kiegyensúlyozottabb étrend segített, ugyanis a nyár elején 45 kg voltam.
2009. dec. 5. 18:52
 7/16 anonim ***** válasza:
szerintem tükjó, biztos csinbi vagy:) egyébként szerintem nincs szebb egy vékony, szálkás lánynál ( nem vagyok leszbi, csak így gondolom)...én is vékony vagyok, de sajnos tudok hízni:S pedig bármit megadnék érte, hogy ne tudjak!!
2009. dec. 5. 18:53
 8/16 anonim ***** válasza:
bocs, utolsó vagyok, egy-két plusz betű bement,meg ilyesmi,de csak mert eszem:)
2009. dec. 5. 18:54
 9/16 A kérdező kommentje:
:)))) A kockás hasat pl. nem szeretem (nincs is :)) De jó lenne pl szoknyát felvenni néha, de akkor tuti nem úszom meg a beszólásokat, hogy ez már "túl vékony", mintha direkt csinálnám :S én se szólok be senkinek, még ha nem is tetszik.
2009. dec. 5. 18:57
 10/16 anonim ***** válasza:
fúúúú,én most pont kockás hason dolgozom:D nem akarsz velem alakot cserélni???légysziiiii!!!
2009. dec. 5. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!