Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csinálhatnék? Nagyon zavaró

Mit csinálhatnék? Nagyon zavaró

Figyelt kérdés
nem vagyok kövér, még csak duci se. teljesen normális a súlyom, viszont az arcom kicsit kerek... szeretnék leadni "tokából" és az "arcüregi részből" remélem érthető. mit ajánlotok? lehetőleg házilag megoldható dologokra gondolok
2009. dec. 5. 14:03
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia!!

A számból vetted ki a szót! Nekem is ez a problémám!

De az enyém nagyon durván kerek :S Sztem a tied a közelébe se ér! Ezen sajnos nem lehet segíteni :'( Én már minden praktikát bevettettem!! :'(( Amúgy küldesz kéept kivi vok h tied milyen :)

2009. dec. 5. 16:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Optikai tuninggal esetleg javíthatsz a helyzeten, a kerekebb részekre sötétebb alapozót kenj, a többire normált! A tokádtól megszabadulhatsz egy kis tornával is, szoríts az állad alá egy teniszlabdát és hajtsd le a fejed amíg csak tudod, majd engedd fel, de úgy hogy a labda a helyén maradjon! Napi 10 perc "bólogatás"!
2009. dec. 6. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!