Ünnepek és vizsgák alatt kicsit elengedtem magam és feljött pár kiló. A pasim könyörög, hogy ne fogyjak vissza, de én soknak látom magam. Szerintetek?
2014. jan. 29. 12:43
11/25 anonim válasza:
Nekem az első képen jobban tetszel, pedig általában a kicsit teltebb nőket jobban szeretem (a telt nem egyenlő a kövérrel és a ducival).
20F
12/25 anonim válasza:
Karcsú lányokon is ugyan úgy van mit fogni.. legfekjebb nem lehet összefogni hájat, hát ez azért még nem válóok..
14/25 anonim válasza:
Bármi lehet, ami miatt nem működik egy kapcsolat.
15/25 anonim válasza:
Titkos okok és Furcsa módszerek.
16/25 anonim válasza:
Nem, egyáltalán nem titkos okok.
Mi is mindent megbeszéltünk már ezzel kapcsolatban.
17/25 anonim válasza:
Erről nem itt kéne beszélgetnünk, szerintem...
Én máshogy érzem, na mindegy.
18/25 anonim válasza:
Hova tűntek a képek a falról?:O Amúgy az első jobb, de a második se vészes...még!
19/25 anonim válasza:
Át lett rendezve a szoba, a fal színe is más:)
Amúgy szerintem is az elsőn baromira jól nézel ki, a második sem vészes, de amelyik neked jobban tetszik, olyan legyél.
Hány kg voltál és vagy most?
20/25 VWXYZZS válasza:
Hát nem férgeskedésből mondom de inkább diétázz vissza. Eléggé meglátszik, főleg fenékben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!