Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet egyszerre izmot fölszedn...

Lehet egyszerre izmot fölszedni és zsírt leadni?

Figyelt kérdés
Csokit ha nem eszek az gondolom csak előny, ha ezt akarom csinálni. Télen gyúrni akarok, hogy nagyobb izomzatom legyen, viszont még van rajtam zsír, amit majd le szeretnék adni. Nem sok, de van. (Szóval a hasizmot nem látni, de kilehet tapintani könnyen). Amint megjön a jó idő, mondjuk március elejétől a gyúrás mellett járnák futni is. Ha ezt tenném, és az étrendemmel a csoki mellett nincs gond, akkor mondjuk nyár végére elérném a célomat ugye?
2009. dec. 4. 15:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyugodtan kajáljál, amúgy izmot nem úgy szed fel az ember hogy paff +10kiló izom, nem lesz több izom(rost) ha valaki gyúr akkor csak a meglévő izmok-izomrostok "puffadnak" fel és úgy nő az izomzat
2009. dec. 4. 15:34
 2/3 A kérdező kommentje:
Ja, tudom, és kösz, csak az a helyzet, hogy zsírt meg nem szeretnék nagyon felszedni .
2009. dec. 4. 22:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Lehet. Én is így csináltam. Futottam heti 4x, és heti 3x-4x edzettem. Mivel futottam. lement a felesleg, de a súlyzós edzések miatt meg a háj alatt izmosodtam. Az eredmény: kb. 2-3 hónap múlva látszott...
2009. dec. 5. 11:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!