Mennyi edzéssel, és mennyi idő alatt lettetek karcsúk,
és izmosak?
Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi, hogy aki tényleg rástartolt, és becsületesen tornázott, helyesen étkezett stb.
Az hogyan csinálta? Mennyit, és mikor tornázott/edzett, milyen ételeket evett? ( Mit nem.)
Várok még tippeket, és javaslatokat is!
Köszönöm mindenki válaszát.
2009. dec. 3. 13:56
1/5 anonim válasza:
Szerintem ne időhöz kösd az eredményt! Már 3-4 nap után sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben!!! A helyes étkezés nagyon fontos! Minél több gyümölcsöt egyél, teába kávéba szinte semmi cukrot vagy ha igen akkor is csak barnacukrot, az sokkal kevesebb nem természetes anyagot tartalmaz, vagy a legjobb ha mézzel ízesítessz az egyáltalán nem hízlal. Tornázz reggelente még evés előtt vagy ha erre nincs időd vacsora előtt... Este 7 után ne nagyon egyél, éjszakára nem kell sok energia a szervezetednek... ha igazán jól akarod érezni magad a bőrödben járj ki futni, nem kell sokat és nem is kell gyorsan. Heti 3 alkalommal és ha ezt rendszeresíted megváltozik az életed! Én is rendszeresen futok és el se tudnám képzelni már a napjaimat valami mozgás nélkül...
2009. dec. 3. 14:04
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod. Valójában nem vagyok elhízva csak szeretném ha feszes és izmos lenne a testem. A futás az nem megy mert nem tudok elmenni itthonról, nincs aki vigyázzon a kislányomra. Jövő nyárra szeretném elérni a céljaimat.
Ha minden nap tornázok, mennyi ideig tegyem? 1 óra elég?
Csak délben tudok, mert akkor alszik, az nem baj????
2009. dec. 3. 14:41
3/5 anonim válasza:
Dehogy baj! Csak kaja elött tedd, mert különben a gyomrodnak nem lesz túl jó dolga... :) Egy óra bőven elég... Ha otthon tornázol, akkor én azt mondom, hogy kezdj olyan 30 felüléssel meg lábemelésekkel... Az a jó, hogy ha a végére már szinte zsibbad mindened, és amikor ehhez a mennyiséghez már hozzászoktál és könnyedén megy növeld tovább... Egy év alatt simán jó formába tudod hozni magad és nem kell hozzá semmi csodaszer csak kitartás és helyes táplálkozás! Szerintem ha az elhatározás meg van az már fél siker!!! Sok sikert! :)
2009. dec. 3. 17:28
4/5 A kérdező kommentje:
De aranyos vagy! Köszönöm a biztatást!
2009. dec. 4. 08:30
5/5 anonim válasza:
Szia!
Béres Alexandra Kihívás dvd-jét ajánlom. Én azt használom, és nagyon jó. Van extra popsi, comb..stb gyakorlat is rajta.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!