Anyukak! Hogy tuntettetek el a szules utani felesleget?
Figyelt kérdés
Erdekelne dieta leirasa es tornagyakorlatok leirasa is,valamint aki szoptatas alatt farkasetvaggyal kuzd hogy tudja fekezni magat?Raadasul csaszarral szultem,meg is van ereszkedve a hasam,pedig szules utan olyan jol lefogytam a korhazban toltott egy hetnek koszonhetoen....2009. dec. 3. 10:01
1/3 anonim válasza:
Én sajnos 20 kilót felszedtem, bár ebből 10 volt a víz ami szülésig megkeserítette az életemet, a valós 10kiló felesleget tornával tüntetem el, sokat hullahopp karikázok, és hasizom, farizom, combizom gyakorlatokat végzek. Ajánlani tudom Rubint Réka torna dvd-jét, nekem bevált, már csak 4 kiló plusz van rajtam, és napi kb. 20 percet tornázok.
Szeptemberben szültem, normál úton.
Sok sikert.
2/3 anonim válasza:
Ja, és az étkezésemben annyi a változás, hogy kevesebbet eszem, de rendszeresen. Nem koplalok.
3/3 anonim válasza:
23 kilót híztam. nem ment le semmi, csak gyerekem 3kg-ja.
90 napos diéta + minden reggel 40-50p elliptikus tréner + Rubint Réka, és még most is van 4 kg. áprilisban szültem.
(bazi nehezen ment le eddig is, az utolsó 4 meg mozdul 2 hónapja.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!