Segít az almaecet?
Nyilván nem az a kérdés, hogy fogyhatok-e az almaecettől, mielőtt valaki letámadna :D
Ha egészségesen étkezem, figyelek a megfelelő kalória bevitelre, a tápanyagok megfelelő arányára, elég folyadékot iszom, és minden nap tornázok, akkor az almaecet elősegíti a fogyást? Azt hallottam, hogy segít beindítani, és rendberakni az anyagcserét. Ez igaz?
Nem literszámra akarom inni, csak 1 teáskanálnyit 2dl vízbe napi 1x. :)
Szerintem nem segít.
Ha normálisan étkezel+mozogsz, akkor nem lesz gond az anyagcseréddel.
Én egyszer próbáltam 1 korty után majdnem visszajött minden, amit aznap ettem olyan bűn rossz íze volt. Azóta a szagától is elkap a hányinger.
Az almaecet nagyon sok mindenre jó, egészséges, rengeteg hasznos dolog van benne.
De fogyásra? Na ez az ami hülyeség. :D
Ismétlem, a szervezetre jó hatással van.
Aki nem tudja bevinni magának annak azt javaslom, hogy mézzel keverje össze, és akkor sokkal elviselhetőbb lesz ;)
Tipikusan azoknak találták ki ezt akik lusták megemelni a seggüket és becsületesen, mozgással lefogyni.
Az előttem lévő hozzászóló tanácsát fogadjátok meg.
Valóban jó a szervezetnek DE. Nem töményen fogyasztva!
Egy evőkanál, vízzel és egy kanálnyi mézzel összekeverve tökéletesen fogyasztható ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!