Szerintetek kover vagyok? 172 cm,53-55 kg a sulyom es nagyon dagadtnak latom magam. :/
Nezd meg Oket, latsz koztuk akar egy koveret is? Ugyanazokkal az adatokkal rendelkeznek, amivel Te!!
Fogjuk már fel végre, hogy egy testmagasság-testsúly arányból nem lehet megállapítani, hogy valaki duci (értsd: sok rajta a zsír), vagy nem. Ha nagyon kevés rajtad az izom akkor lehetsz kis súllyal is kövérkés, ugyanis egységnyi térfogatnyi izom sokkal nehezebb mint egységnyi térfogatnyi zsír.
Küldj egy képet magadról, leginkább a hasadról-combodról. Nem kabátban, mert semmi nem látszik, de ne is bugyiban, mert akkor sok pedo erre fog itt élvezkedni :D
És akkor a második kérdésre válaszolva: fiúfüggő, hogy kinek milyen alkat jön be, sőt, még ez sem teljesen igaz, mert én pl a kicsit teltebb lányokat szeretem alapból, mert nekem bejön a nagy mell és a nagyobb popsi, de simán láttam már ezeregy olyan csontsovány, elől deszka-hátul léc csajt, akire csak úgy folyt a nyálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!