Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » úgy megijedtem! Ez hogy...

úgy megijedtem! Ez hogy lehet? Lent

Figyelt kérdés
elvileg 44 kg vagyok,de most ráálltam a mérlegre,és több,mint 47 kg-t mutatott!!!jó,ok,ruhában voltam,de az nem több 1.5,max 2kg-nál...lehet,hogy ennyit ettem??vagy hízhattam??nem eszem többet,mint eddig..úgy félek,hogy nehogy hízzak!!nem mensitől van!! (egyébként a mai kajám: egy szelet kenyér reggelire, ebédre egy kis husi párolt almával, utána két alma, meg ittam még két kávét...ennek komolyan lehet ekkora súlya????vagy mit csináljak,hogy ne hízzak??sportolok is,és az étkezésre is odafigyelek!) köszi!
2009. nov. 29. 14:26
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Ez már betegség! AGY betegség! Ne röhögtesd már ki magad! Fogadjunk valami pláza cicának készülsz ha még nem vagy az. De szerintem ne nagyon ijedezz, mert az meg árt az üde arcbőrödnek. Ja, és legalább 3 napig ne egyél, hogy újra 44 kg lehess. Nyomi
2009. nov. 29. 21:43
 12/16 A kérdező kommentje:
mindenkit megnyugtatok,visszament a súlyom,úgyhogy abba lehet hagyni az irigykedést:)
2009. nov. 30. 16:35
 13/16 anonim ***** válasza:
szia!én szintén 44 kg vagyok-elvileg,de nekem is napközben,még volt olyan is,hogy 47,5-et mutatott,mondjuk,sokat iszok,d akkor is,másnap meg 44 megint,ne félj,am meg alapból ennyi vagy,vagy fogyózással érted el?
2009. dec. 1. 13:08
 14/16 A kérdező kommentje:
fogyóztam,de mindent eszem most is,csak keveset:)
2009. dec. 1. 16:12
 15/16 anonim ***** válasza:
Irigykedést???:)))Ez a hét vicce! Ne röhögtess már csonti!!
2009. dec. 1. 17:32
 16/16 A kérdező kommentje:
szívesen vagyok "csonti" :D
2009. dec. 1. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!