Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Keveset ettem este és másnapra...

Keveset ettem este és másnapra jó lapos lett a hasam. Hogy tudnám ezt máshogy is lérni?

Figyelt kérdés
Tegnap este el kellett mennem és nem vacsoráztam. Egy csokit ettem csak meg visszafelé. Másnap reggelre pedig én is meglepődtem, milyen lapos lett a hasam. Igaz, nagyon éhes vagyok már és mindjárt ebéd. Hogyan érhetném el ezt úgy, hogy még eszek is este? Milyen kajákat javasoltok és hány óra körül?
2009. nov. 29. 12:18
 1/1 anonim ***** válasza:

Igazából ilyenkor a has azért tűnik laposnak, illetve azért lapos, mert a gyomor össze van húzódva. Egy kiadós ebéd után kitágul a gyomor, és ezért lesz az embernek nagy hasa - ez azonban nincs összefüggésben a hason lévő zsírréteggel, a hájjal.

Esetleg ha inkább egy nap többször eszel kevesebbet, (nem pedig háromszor degeszre), akkor a gyomrod nem lesz olyan "tág", így talán laposabb hatás érhető el.

2009. nov. 29. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!