Egy 15 éves 180 cm -es lánynak hány kiló lenne az ideális?
Boldog lehetsz!
A 60-65 kg tökéletes, nagyon szép magas vagy. Annyit tegyél, hogy edzel és állati szép leszel, magas izmos. Pl: esti kocogás. Pont elég lesz.
Én tuti elmennék modellkedni, de jó már neked. :)
20/ L
Szerintem a 65 kiló az teljesen ideális, és tökéletesen megfelel a magasságodhoz. Én pl. 176 cm-rel vagyok annyi mint te. Teljesen biztos vagyok benne, hogy nem lehetsz "duciszerű", ahogy írod, és ne a kilók számát nézd, mert 180 centivel sose fogsz 55 kg lenni. 60 kilóval soványnak fogsz tűnni, 55 kilóval pedig 100%, hogy anorexiásnak. Az 55 kiló egy 172 cm-nél is csinos sovány kategória nemhogy 180 cm.
Fogyóznod semmiképpen sem kell, ha viszont valahol, úgy érzed nem vagy magaddal megelégedve akkor járj el valamilyen tesiszakkörbe, ami jól átmozgat, tavasszal mikor meg jön a jóidő, menj ki a szabadba kocogni, és ne mérd a kilókat, hanem centiméterekben mérd különbséget. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!