Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy 15 éves 180 cm -es lánynak...

Egy 15 éves 180 cm -es lánynak hány kiló lenne az ideális?

Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 12:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Boldog lehetsz!

A 60-65 kg tökéletes, nagyon szép magas vagy. Annyit tegyél, hogy edzel és állati szép leszel, magas izmos. Pl: esti kocogás. Pont elég lesz.

Én tuti elmennék modellkedni, de jó már neked. :)

20/ L

2009. dec. 3. 00:18
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem kb 55-60 kg
2009. dec. 3. 13:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem a 65 kiló az teljesen ideális, és tökéletesen megfelel a magasságodhoz. Én pl. 176 cm-rel vagyok annyi mint te. Teljesen biztos vagyok benne, hogy nem lehetsz "duciszerű", ahogy írod, és ne a kilók számát nézd, mert 180 centivel sose fogsz 55 kg lenni. 60 kilóval soványnak fogsz tűnni, 55 kilóval pedig 100%, hogy anorexiásnak. Az 55 kiló egy 172 cm-nél is csinos sovány kategória nemhogy 180 cm.

Fogyóznod semmiképpen sem kell, ha viszont valahol, úgy érzed nem vagy magaddal megelégedve akkor járj el valamilyen tesiszakkörbe, ami jól átmozgat, tavasszal mikor meg jön a jóidő, menj ki a szabadba kocogni, és ne mérd a kilókat, hanem centiméterekben mérd különbséget. :)

2009. dec. 4. 06:56
 14/14 anonim válasza:
figyelj. én 16 vagyok és 178 cm magas. tavaly ilyenkor 65-70 kg között mozgott a súlyom sőt azelőtti év nyarán voltam 75 is. akkor eléggé meglátszott rajtam de mostanra kisebb erőfeszítés nélkül lement több mint 10 kg. most 56-59 között vagyok és meg vagyok elégedve az alakommal csak egy kicsit izmosítanom kellene..:D én amiatt fogytam le legfőképpen hogy az eddigi cukros üdítőimet lecseréltem vízre. nagyon sokat számít. meg persze kontrolláltam hogy mikor mennyit eszek és nem eszem tele magam úgy hogy megdögöljek. xĐ :D szerintem teljesen jó a testsúlyod. sportolj és tökéletes leszel.;)
2009. dec. 10. 23:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!