Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki mennyit szedett fel az...

Ki mennyit szedett fel az ünnepek alatt?

Figyelt kérdés

2014. jan. 1. 19:46
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:

Semennyit, nem szoktam. Hála a bejgliknek (pedig nem volt sok, de hát glutén és cukor) volt egy 500 kalóriás napom is, az milyen remekül esett :D

Igazából fogynom kellett, mert átlagban kevesebbet ehettem, mint máskor, tegnap reggel kevesebb is voltam, mint karácsony előtt, ma viszont pont annyi, a súly már csak ilyen, inbolyog. Karácsony után +1 kiló volt, de evidens volt, hogy nem hízhattam.

2014. jan. 1. 21:19
 12/24 anonim ***** válasza:
Én nem mérem magam, ha feljött valami az a héten úgyis lemegy....de fel vagyok fújódva nagyon :D
2014. jan. 1. 21:44
 13/24 anonim ***** válasza:

Én 20-án álltam rá a mérlegre utána 28-án és 2,5 kiló jött fel. Igazából csodálkozom rajta mert eddig 4-5 kiló szokott feljönni, igaz régebben sokkal többet nassoltam, sütik, szaloncukrok ilyenek. Idén alig alig ettem valamiből, meg sok is volt a mozgás az ünnepek alatt.

De ezt leadtam mert ma ráálltam a mérlegre és 2 kilóval lettem kevesebb. Tehát igazából csak fél kiló pluszom van amit le is dobok szerintem vasárnapig mivel már holnap munka és raktárba kell pakolnunk így tuti lefog menni jópár kiló.

2014. jan. 1. 23:38
 14/24 anonim ***** válasza:
Ünnepek előtt mértem magam,akkor 60 kg voltam,most január 1-én ismét méredzkedtem (másnaposan,a tegnapi pezsgőzéstől,borozástól egy csomó vizet megkötve) és 62,8 voltam. De ez a cirka 3 kiló le fog menni az elkövetkezendő hetekben :)
2014. jan. 2. 08:33
 15/24 anonim ***** válasza:
Vagy 6-ot...megmérni se merem
2014. jan. 2. 08:40
 16/24 anonim ***** válasza:
5 kiló :// De két hét és lemegy, mert a fele csak a belém ragadt kaja :D Sok folyadék és minden rendben lesz :)
2014. jan. 2. 12:09
 17/24 anonim ***** válasza:
Semennyit. Ami nagyon meglep, mert az egész decembert végigzabáltam.
2014. jan. 2. 15:37
 18/24 anonim ***** válasza:

Meg se merem nézni :(

Amúgy biztos sokat, mert már a farmer is szorít, öv nélkül :((((

2014. jan. 2. 17:39
 19/24 anonim válasza:

2 kg kb... Jó mert arányosan hiztam a cicim is nagyobb :)

Ami zavar az a hasam :/ de az elötte is bajom volt... Most ha meg eszek egy levest utána nem 3 hos terhesnek látszom hanem 5-6 :D és akkor a főételről ne beszéljünk

2014. jan. 6. 05:32
 20/24 anonim ***** válasza:

6 meg 4 kg-ot 2 nap alatt?

Csakis....

2014. jan. 6. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!