Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi kalória van a Davidoff...

Mennyi kalória van a Davidoff instant kávéban? FONTOS!

Figyelt kérdés
Szigorú fogyókúrám lesz és pontosan szeretném tudni mennyi kalória van abban, amit elfogyasztok. És sok kávét iszom, több bögrével is megiszok egy nap, (egy bögrébe kb. 9-10 grammnyi kávét teszek, egyszer lemértem) tehát ez fontos, szerintetek mennyivel számoljam? A dobozára nincs ráírva, és sehol nem találom.

2013. dec. 28. 21:50
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

Nem lehet egy fogyókúrának esztelenül nekiállni, így utánajártam, sok időt töltöttem önmagam "kiokosításával", így állt össze a fejemben a kép, mit hogyan kell csinálni, hogy lesz a legjobb eredménye a fáradozásimnak. Egyébként azt, amit te én is tapasztalom. Koplalnak, meg csak sütit esznek egy nap, meg kenyérféléket...Szörnyű.

Köszönöm szépen. :)

2013. dec. 28. 23:56
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem találtam semmit erről, ha nagyon számolnád akkor a nescafé kalóriatartalmát használd, szerintem. Hiszen lényegében ugyan technológiával készült termék, 100% kávé-kávé mindkettő. :)
2013. dec. 29. 10:13
 13/16 A kérdező kommentje:
Oké, akkor kb. 10 kalória egy bögre. :) Köszönöm, hogy utánanéztél és, hogy biztattál, igazán jól esett. :)
2013. dec. 29. 12:13
 14/16 dr filippo ongaro ***** válasza:
Az instant kávék nem tartoznak az egészséges életmódba!
2013. dec. 29. 17:22
 15/16 anonim ***** válasza:
A kávé (és a liofilizált instant kávé) nem tekinthető káros élelmiszernek, a lépünk csí-jére van egy élénkítő hatása, de ettől még belefér az egészséges táplálkozásba, ez egészen biztos.
2013. dec. 29. 17:38
 16/16 A kérdező kommentje:
Én így is sok mindent meg fogok vonni magamtól, így a kávéról semmiképp nem vagyok hajlandó lemondani és szerintem nem is szükséges. Azért nem vagyok aszkéta, nem kell teljesen beleőrülni ebbe az egészbe. A kávé bizonyos mennyiségben még jó hatással is van az anyagcserére, és én szeretem, üresen iszom, így biztos nem káros.
2013. dec. 29. 19:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!