Elemezzük ki a virslimet! Segítesz?
Figyelt kérdés
Pick virsliről van szó. Hosszú és vékony, finom.
összetevők: sertéshús(52%), víz , sertésszalona, sertésín, szójafehérje, sertésbőrke, jódozott nitrites só, burgonyakeményítő, stabilizátorok, fokhagyma por, színezék, aromák... ajaj :(
mit tegyek?
vegyem ezeket figyelembe és felejtsem el a virslit... vagy főzzem süssem és egyem tovább?
egy aggódó feleség.
2013. dec. 28. 20:58
21/25 dr filippo ongaro válasza:
A virslik rossz minőségű és felesleges kalóriákat tartalmazó étel!
23/25 A kérdező kommentje:
31%-os véletlenül nem te vagy? a szakemberi véleménnyel?
2013. dec. 29. 21:36
25/25 anonim válasza:
Szerintem ne egyél virslit, soha az életben. Láttam videón hogy hogyan készül, nagyon gusztustalan. Plusz az íze sem valami jó, úgyhogy felesleges. Ha nincs kedved főzni, egyél négysajtos pizzát. A pizzákon lévő sonkában meg szalámiban sem bízom nagyon.
l19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!