Elemezzük ki a virslimet! Segítesz?
Pick virsliről van szó. Hosszú és vékony, finom.
összetevők: sertéshús(52%), víz , sertésszalona, sertésín, szójafehérje, sertésbőrke, jódozott nitrites só, burgonyakeményítő, stabilizátorok, fokhagyma por, színezék, aromák... ajaj :(
mit tegyek?
vegyem ezeket figyelembe és felejtsem el a virslit... vagy főzzem süssem és egyem tovább?
egy aggódó feleség.
Nem osztozok senkivel, semmin.
Na de térjünk vissza a virslihez.
Sajnos én eléggé szeretem, és ha Te mondod, hogy azért annyira nem rossz, akkor nyugodt szívvel megmerem enni.
:$
Sütök neked répát.
De ha spagettizni akarsz velem, akkor az igazán tésztával jó... mit gondolsz, mért pont ezt mondtam?
Répázni máskor is tudunk.
Miért írtad idézőjelbe? Már megint valami rosszra gondoltál?
A komoly szakemberi véleményedre is kíváncsi vagyok, kedves férjem.
A szeretet máshol is megtudjuk oldani.
Még az ellenségemnek se adnék virslit. Ebben az árban pedig már színhúst (pl. csirkemell) tudsz vásárolni akár ellenőrizhető forrásból is.
Szója: ösztrogénforrás, ráadásul nagy százaléka génmódosított.
Mit keres bármilyen hústermékben cukor? Ebben a virsliben ráadásul nemcsak szacharóz, hanem még dextróz (szőlőcukor) is van.
Nátrium-glutamát (E621): ha rövid életet akarsz, akkor ezt zabáld!
Tartósítószer egy hústermékben? A Pick még nem hallott a füstölésről és sózásról?
És érdemes szétnézni a Pick részvényesei között is, hogy melyik nagy gyógyszergyártó csoport áll mögöttük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!