Hogyan oldjam majd meg a reggelit? (zabpehely-zabkorpa)
Én nem mondom mi a jó vagy nem jó, mi finom vagy sem - mert ugye ízlésen nem vitázunk.
Én így szoktam:
100g zabpehely
40g csoki-kókusz WPP
4 tojás fehérje
100g zsírszegény túró
fahéj
csipet só
édesítő
Turmixgépgen össze, kis vízzel beállítom a megfelelő sűrűséget és palacsintasütőben kisütöm 30-40sec/oldal.
Ez így összesen:
fehérje: 65g
CH: 72g
zsír: 9g
Ezzel meg van oldva a reggeli és a tízórai fehérje és CH bevitelem. És ez 2 naposan is ugyanolyan jó mint frissen. Ezt el tudod vinni a suliba, nem kell melegíteni, kis helyen elfér és 1 perc alatt megeszed. És még finom is. :)
Egyszerű és nagyon gyorsan elkészül.
50g ch zabpehellyel? Szereted a kihívásokat, azt látom. Nekem 50 grammnál ilyen szénhidrátbomba eszembe se jut, amúgyis minden grammot zöldségre tartogatok és így is kevés. Persze van, aki jóval kevesebb étellel is elvan, mint én, pedig kicsi vagyok és nem mozgok sokat. Vagy aki nem eszik zöldséget, bár nem tudom, azt hogyan lehet.
Egy megfelelő méretű rántotta is rendesen tud energiát adni, a zsírt nem kell sajnálnod, 50g CH mellett úgyis fel kell vinned a szintjét. Nehezen képzelem el, hogy mondjuk 3-4 deka zabpehely olyan sok energiát adna... Márpedig sokkal több nem férne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!