Sszerintetek az sok ha megeszem ma egy extra vékony tésztáju 32 cm es pizzát vacsorára? NEM fogyózom, csupán szinten tartok!
Figyelt kérdés
70.3 kg és 180 cm vagyok. voltam én több mint dupla ennyi is, eezért nem is akarok visszahízni. ma ezt ettem:
reggelire: 10 deka krumplis pogácsa.
Ebéd Kínai. -omlós csirke rizzsel-
é gondoltam most ennék egy tenger gyümölcsei pizzát, extra vékony tésztával.
igazából már 3 éve tartom a súlyom, és eddig bajom nem volt még... de most meginogtam kicsit, mert olvastam "okoskodásokat", ahol az jött ki hogy szar ahogy eszem, és valójában nem is lenne szabad hogy vékony legyek, mert így nem lehet lefogyni, meg ilyenek... amúgy meg 14 % a testzsírom. ami alap teljesen egészséges.
ui: Szoktam fehérjét is enni, sok főtt tojás fehérjét, de ma nem kívántam.-sárgáját utálom-
24f
2013. dec. 17. 20:51
11/11 anonim válasza:
Én fogyókúra alatt is pizzáztam, habár egyszerre nem tudnék egy egészet megenni, egyik felét aznap, másikat másnap ettem meg... volt rajta jó sok husi :D de nem híztam vissza tőle :D gondolom te sem napi szinten gondolod a pizzaevést... egyszer-egyszer meg miért ne férne bele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!