Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sszerintetek az sok ha megesze...

Sszerintetek az sok ha megeszem ma egy extra vékony tésztáju 32 cm es pizzát vacsorára? NEM fogyózom, csupán szinten tartok!

Figyelt kérdés

70.3 kg és 180 cm vagyok. voltam én több mint dupla ennyi is, eezért nem is akarok visszahízni. ma ezt ettem:

reggelire: 10 deka krumplis pogácsa.

Ebéd Kínai. -omlós csirke rizzsel-

é gondoltam most ennék egy tenger gyümölcsei pizzát, extra vékony tésztával.

igazából már 3 éve tartom a súlyom, és eddig bajom nem volt még... de most meginogtam kicsit, mert olvastam "okoskodásokat", ahol az jött ki hogy szar ahogy eszem, és valójában nem is lenne szabad hogy vékony legyek, mert így nem lehet lefogyni, meg ilyenek... amúgy meg 14 % a testzsírom. ami alap teljesen egészséges.

ui: Szoktam fehérjét is enni, sok főtt tojás fehérjét, de ma nem kívántam.-sárgáját utálom-

24f

2013. dec. 17. 20:51
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
ja igen, lemaradt a 2 narancs, 1 alma, és egy banán xD
2013. dec. 17. 20:52
 2/11 A kérdező kommentje:
jah meg az áfonya, natur yoghurtal xD
2013. dec. 17. 20:53
 3/11 anonim ***** válasza:
26%
Egy egesz pizzaban - meg ha vekony is a tesztaja kb. 1700 kcal van. En egesz nap nem eszem ennyit, de csak egeszsegedre.
2013. dec. 17. 21:02
 4/11 A kérdező kommentje:
érdekes hogy én 2 naponta eszem gyrost tortillában és még mindig vékony vagyok... 1700????? az brutális. sztem te elnéztél valamit....
2013. dec. 17. 21:05
 5/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy egy vékony tésztájú pizzában mennyi kalória van, de egyszer ettem olyat s még csak jól sem laktam tőle, úgyhogy tuti nem lehet sok. Egy rendes pizza felét meg se tudom enni...

Kérdező, szerintem nem sok a leírt pizza, inkább a zöldség kevés a napodban, de gyümölcsöt legalább ettél, nemcsak azokat, amit először írtál :) S ahogy írod, fehérjésebb napjaid is vannak. Úgyhogy szerintem egészségedre :)

2013. dec. 17. 21:26
 6/11 anonim válasza:

A pizza nem egy diétás kaja, egy vékony tészta is kb. 200-250 g kenyérnek felel meg (negyed kiló kenyér...), plusz a feltét.

Én azért simán be szoktam verni egy ilyen pizzát vacsorára, másnap nincs kedvem reggelizni sem.

Ha nem vagy genetikailag hajlamos a hízásra, szerintem be lehet vállalni. A paradicsomszósz nem hízlal, a tenger gyümölcsei alapvetően egészségesek, nem hízlalnak, a bazsalikom egyenesen fogyaszt. Viszont ne kérj rá sajtot, azzal kicsit "spórolhatsz" a kalórián.

2013. dec. 17. 21:26
 7/11 A kérdező kommentje:
nem vékony, hanem EXTRa VÉKONY. SZINTE NINCS IS RAJTA TÉZTA... XD amúgy letettem róla, végül egy zsomle lett sonkával és paradicsommal belőle, meg még egy narancs, egy kis aszalt gyümölcsel és mára befejeztem xD
2013. dec. 17. 21:46
 8/11 anonim ***** válasza:
51%

"egyszer ettem olyat s még csak jól sem laktam tőle, úgyhogy tuti nem lehet sok"

A nagy kalóriaértékű élelmiszerekre pont az a jellemző, hogy nem laksz jól tőlük. :D

2013. dec. 17. 21:57
 9/11 anonim ***** válasza:
#8: Dehogyis, milyen logika lenne abban? :D Én különösen hajlamos vagyok kalória szerint jóllakni (igaz, üres kalóriákat ritkán eszem). Nincs olyan kis kalóriás étel, amivel jóllaknék, ha tényleg éhes vagyok, de a tartalmasakkal sikerül. Főleg, ha zsírosak, de azért az általam fogyasztott szénhidrátok is ott vannak a szeren :)
2013. dec. 17. 23:12
 10/11 anonim ***** válasza:
Én eddig fogyóztam de néha-néha belecsúszott egy 28 centis pizza és nem híztam vissza bár az egészet nem is tudtam egyszerre megenni. Ha egy spáros pizza 600 kcal nem hiszem hogy egy éttermi majdnem a háromszorosa lenne
2013. dec. 18. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!