Hogyan lehet vállból, hátból és felkarból fogyni? 19/l
A sport mellé diétázz. Számold a kalóriákat és csökkentsd a szénhidrát bevitelt, így a szépen elkezdi felhasználni a zsír raktárakat.
Viszont nincs helyi zsírégetés. Ha fogysz, akkor mindenhonnan fogysz.
Én pont az izmosítást ajánlom, személyes tapasztalat. Minél izmosabb vagy, annál több energiát használ fel a szervezeted egy nap során, akár alvásról, sportról vagy munkáról van szó. Az izmosítás hosszútávú befektetés, nekem teljesen bejött. :)
mikor fogyni szerettem volna, sokszor eljártam az izmosítás mellett futni; bár mindig is utáltam, egy személyi edző ismerősöm ajánlotta hogy tuti módszer, ami minden testrészem átmozgatja, és tényleg szép és látványos eredményt értem el rövid időn belül. Először a hasamon és a karomon látszódott meg, utána comb és fenék, bár ez egyénfüggő hogy kinek hol látszik meg először.. :) A futással pedig annyira meg voltam elégedve, hogy miközbe futottam, mindig arra koncentráltam hogy milyen eredménye lesz, és megszerettem a végére :))
Kezdj el aerob edzéseket végezni, ami a legjobb szerintem az a gyors tempójú gyaloglás. Figyelj hogy a pulzusod ne menjen 120 fölé mert az már átmegy kardió tartományba. -- Husi, ezt elirtad.
W*-nal a pont. Az izom egeti a zsirt. Tessek nyugodtan izmot epiteni, nem kell felni, soha nem lesztek olyanok mint Arnie. Viszont ha izmot epitesz a "mellekhatasa" az lesz, hogy feszesebb lesz a popsi, a felkarod nem fog integetni a szelben, a bikiniben nem fogod szegyelni a lapos hasad es ha anyunak segiteni kell a teszkoban, egy kezben siman elcipeled a szatyrokat.
és a gyakorlatoktól csak izmosodom! - az izmok nem az ellensegid, nem kell toluk felni! Izmok nelkul nem vagy! A sziv is izom.
Melyik baromtol hallottatok ezt a boduletes h.lyeseget, hogy izmosodni rossz?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!