Ilyenkor menjek reggel futni?
fogyni szeretnék, de nem tudom mit mozogjak. januártól konditerem, de addig? van itthon elliptikus tréner de már unom, lassú, és nem is olyan hatásos, azon kívül Rubint Rékázni szoktam de nem szeretnék mindig a szobámban tornázni, és az amúgy is erősítés.
Mennyire lenne rossz ha reggelente elmennék futni? szerintem csak hétvégente merészelem meg, és utána visszaalszok, hétköznap tényleg nagyon korán kéne kellnem, meg lehet nagyon fáradt lennék suliba, bár lehet rászoktatom magam, mert szeretném ha gyorsan beindulna végre a fogyás. Szerintem reggel 30-45 perceket kocognék, eleinte többre, hajnalban nem lennék képes. Vennék be előtte l-karnitint, de azt mennyivel a futás előtt vegyem be? az van rá írva h 1-2 órával de azért csak nem kelek fel előtte... fél órával előtte nem jó??
Előre is köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!