Ha egyszerűen csak visszafogom magam az evéssel, tehát az eddig napi átlag felét eszem akkor azzal fogyhatok?
Szerintem is sikerülhet, de lassan fog menni.
Én úgy csinálom hogy sokkal kevesebbet eszem, szinte semmi fehér kenyeret, hanem rozsosat helyette (néha persze belefélr egy kevéske), viszont este 6 uté semmit nem eszem, de általában 4kor eszem utoljára egy kisebb adag főtt ételt. De mellette ugyanúgy eszem 1-1 kocka csokit, délelőtt pedig süteményt is, múltkor még pizzát is ettem 2kor. Szóval én mindent eszem, csak keveset, és 4 után semmit. Másfél hónapja csinálom és 3,5 kiló már lement.
Szóval lassan megy, de így tartósabb és a bőrömnek is van ideje visszahúzódni, nem fog lógni.
Szóval hajrá! És kitartás!
Szia!
Ez elsősorban attól függ, hogy eddgi mennyi kalóriát vittél be a teljes napi adaggal, mert ha annak a fele is meghaladja a szervezetednek szükséges kalóriamennyiséget, akkor ugyanúgy tartani fogod a súlyodat, vagy hízni fogsz. Férjem nyár óta csinálja a kalóriaszámlálást, ami azt jelenti, hogy a korának, fizikai aktivitásásnak és magasságának megfelelő menniységű napi kalóriaszükségletnek a kb. felét-kétharmadát eszi egy nap. Így már kb. tíz kilótól megszabadult augusztus vége óta. Ha érdekel bővebben, keress meg privátban, és elküldöm az étrendet, amit a dietetikustól kapott. Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!