Izomból, hogy fogy az ember?
Figyelt kérdés
Olvastam, hogyha valaki nem megfelelően edz, nem a zsírból, hanem az izomból veszít. Akiknél ez van mit csinál? Túlrőltették magukat, nem nyújtottak, nem megfelelően ettek?2013. dec. 9. 14:22
1/6 anonim válasza:
Én ezt úgy tudom, hogy aki fogyókúrázik, nem megfelelő étrend mellett és nem mozog, akkor fogy izomból.
2/6 anonim válasza:
Ez nem az étrendtől függ, vagy csak nagyon minimálisan. Nyilvánvalóan a fehérjeszegény étkezés nem tesz jót az izmoknak, de akkor csökkenek, soványodnak le igazán az izmok, ha valaki mozgásszegény életmódot él, pl. ülőmunkát végez.
3/6 anonim válasza:
Jellemzően a koplalós idióták szoktak izomból fogyni meg azok akik hosszabb távok lefutásától remélnek zsírégetést. Magas fehérje tartalmú diétával és aerob vagy intervallum edzéssel minimálisra csökkenthető az izomvesztés. Nagyon lesarkított válasz de ez a lényeg.
4/6 anonim válasza:
Nem az edzés elvégzése nem megfelelő, hanem úgy kell érteni, hogy nem csinálja rendszeresen. Vagy ha koplal. Ha mondjuk valaki nagyon izmos és el kezd koplalni, akkor először izomból fog fogyni. Meg amúgy is. Ezért nem érdemes koplalni, mert az ember nem vékony lesz tőle, hanem inkább plöttyedt.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Már tisztább a dolog! :)
2013. dec. 9. 22:32
6/6 anonim válasza:
izomból fogyni csak fogyókúrával lehet. ha a fogyás meghaladja a havi 3-4 kilót előfordulhat az izomvesztés.
az más kérdés hogy az izmot fürgébbíteni, vagy pedig terhelésre nővelni szeretnéd, mert az más más edzést követel. nem mindegy hogy sebességre vagy lóerőre gyúrsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!