Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 167 cm-hez 58-60 kg sok?...

167 cm-hez 58-60 kg sok? Mennyi (lenne) az ideális?

Figyelt kérdés
2009. nov. 22. 23:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Kiszámoltam neked a BMI-indexed 60 kg-mal. Idézem:

"Bmi: 21.5

Az ideális testsúlyod 53 és 66.9 kg között van.

NORMÁL TESTSÚLY

Gratulálunk, ideális a súlyod, nincs szükséged fogyókúrára! Ha mégis gömbölyűbbnek találod magad itt-ott a kelleténél, azon könnyedén segíthetsz egy kicsit több mozgással. Arra azonban érdemes odafigyelned, hogy helyesen táplálkozol-e? Az egészség és a forma megőrzéséhez az is fontos, hogy megfelelő arányban kerüljenek szervezetünkbe vitaminok, nyomelemek, étrendünk legyen változatos és ízletes."

forrás: a Női lapozó

2009. nov. 22. 23:42
 2/7 A kérdező kommentje:

Köszi szépen a gyors válasz és hogy bemásoltad nekem ide!:)

Én is kiszámoltam már, de legyünk őszinték:

53 és 66,9 kg közt elég nagy (kb. 2 ruhaméret) különbség van... :-S

2009. nov. 22. 23:48
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem biztos a 2 ruhaméret. A csontok súlyának különbsége, az izomzat minősége akár 10 kg különbséget is okozhat pontosan azonos körvonalú nők között. Tehát ideális súlyt magasság alapján nem lehet mondani.

Ahhoz zsírtömegarányt, csontszerkezetet és izommintát kellene nézni, hogy pontosan ki lehessen számolni. Állj a tükör elé és látni fogod, hogy jó-e.

2009. nov. 22. 23:57
 4/7 anonim ***** válasza:
76%
Nekem azt mondta a biosztanárom, hogy nagy általánosságban az ideális testsúly az a magasságodból 110, szóval te jó vagy szerintem
2009. nov. 23. 00:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Igen,ez a testalkatodtól,csontjaid vastagságától is függ,hogy milyennek tűnsz...én pl 1,65 vagyok és 51-52 kg,és sovány vagyok,rám igazán rámférne még 5 kiló,és akkor lennék szerintem ideális,szóval ez változó
2009. nov. 23. 11:35
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez pont ideális, ha csak a számokat nézzük. Fogynod biztos nem kell.
2009. nov. 23. 13:15
 7/7 timido ***** válasza:

én is 167 vagyok, és én 60 kg vagyok.

megnéztem, hogy mennyi az ideális testsúly ehhez a mérethez, és azt írta ki, hogy 60 kg. :)

de én azért le fogok adni 3 kg-ot :)

2010. jún. 10. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!