Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék nagyon vékonyra...

Hogyan tudnék nagyon vékonyra ("pálcikaláb" és lapos has) lefogyni? 15/L (többi lent)

Figyelt kérdés

Kérlek, aki azt írná, hogy ne akarjak mert nem egészséges ésatöbbi az ne válaszoljon! Köszönöm:)

Tehát 44,5 kg vagyok, 156cm. Nem érzem jól magamat a bőrömben, és mindennél jobban szeretnék nagyon vékony lenni, de sajnos nem engedhetek meg magamnak semmilyen étkezési változást(tehát pl. nem tudok barna kenyeret enni, mert mindig fehér van itthon és ezen nem is nagyon változtathatok).

Nővérem természet adta nagyon sovány, pedig tehát többet eszik mint én sokkal, idősebb és magasabb is, és vékonyabb nálam, és ez nagyon rossz érzés, hogy én vagyok a kövérebb. De nem is ez a fő gond.

Szóval van rá esély, hogy pálcikalábam legyen? Mert nekem az tetszik, és csak ez fontos:) Emellett lapos hasat szeretnék, ugyanis rengeteg zsír felgyülemlett a pocimon. Még egyszer akkor(:D):

Milyen mozgással tudnék vékonyodni, úgy, hogy az étrendemen nem változtatok?

Kérésre képet tudok feltenni(de csak holnap) és ha megírjátok mit mérjek le pl. derék szélesség akkor akár azt most rögtön is.(viszont pontosan írjátok le hol kell mérni)

Ilyesmi szeretnék lenni:

[link]

[link]

Kérlek segítsetek!! Köszönöm.

15/L

2013. dec. 3. 20:27
 1/7 anonim ***** válasza:
28%
Az ugye vágod, hogy NINCS mellük...?
2013. dec. 3. 20:44
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
sétàlj egy nap 25 kilométert és csak kétszer egyél egy nap akkor is keveset! Nekem igy sikerult leadnom 6kg másfèl hónap alatt.
2013. dec. 3. 20:46
 3/7 anonim válasza:
70%
én ilyen vagyok és hízni szeretnék de nem tudok
2013. dec. 3. 20:46
 4/7 anonim ***** válasza:
48%

Az étrenden kell pedig változtatnod! Kenyeret egyáltalán nem szabadna enned, se barnát se fehéret, se semmilyen péksüteményt, müzlit, tejet, gyümölcsöt.

Zöldség és sovány hús, például csirkemell, ezeket kellene enned!

2013. dec. 3. 20:58
 5/7 anonim válasza:
50%

Hi!

Az első képre ne akarj hasonlítani, lekonyul a kishaver ha rájuk nézek. A második már jó, de sztem ne akarj ilyen lenni mert tényleg nincs mellük...

2013. dec. 3. 21:00
 6/7 anonim ***** válasza:
42%

Ehetsz nyugodtan gyümölcsöt is.

Amúgy flegma pi.csák és tényleg nincs mellük. Mi ebbe a szép?

2013. dec. 3. 22:29
 7/7 anonim válasza:
Na? Kép?
2013. dec. 4. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!