Miért hisztek ebbe a BMI kalkulátorba?
Figyelt kérdés
Én 168cm és 53kg vagyok..A BMI kalkulátor szerint a sovány kategóriába tartozok,de én tudom jól,hogy ez nem igaz.Hiába írom be a testsúlyom és a testmagasságom,a kalkulátor nem tudhatja,hogy alma vagy homokóra alkatom van vagy az a testsúly többnyire izom vagy inkább zsír.2013. dec. 1. 07:45
1/8 anonim válasza:
Hehe, én is voltam annyi, mint most te.:) Lehet neked alapból olyan az alkatod, de nekem kevés volt az a súly. Viszont nem zsír, hanem izom kellett volna rám.
Ugyanígy a magasság -110 is hülyeség.
58 kg-mal volt rajtam felesleg... (bár ha 10 éves kora óta sportol valaki, akkor annyival meg valószínűleg rohadtjól néz ki.:))
2/8 anonim válasza:
Ez nem hit. Ez matek. De 'nyilván' senki sem veszi túl komolyan, csak mintegy iránymutató.
3/8 anonim válasza:
Mert valamiben hinni kell. Valaki Istenben hisz, valaki a kvadrofóniában, mások pedig a BMI kalkulátorban. :)
4/8 anonim válasza:
Hinni csak valamibeN lehet.
Kalkulátorba (n nélkül) maximum csak beírni lehet.
5/8 anonim válasza:
Én a tükörben hiszek ;) Nameg a két szememnek :P
6/8 anonim válasza:
Én még senkivel nem találkoztam aki hitt volna benne. Még az egészségügyben is csak iránymutatásra használják és egyre több ilyen kalkulátor alá írják oda, hogy nem mérvadó és sportolókra nem érvényes.
7/8 anonim válasza:
Az alkaton amúgy sem lehet változtatni. Fogyáskor lehet iránymutató a BMI, de mióta elértem a 25-t inkább a testzsír %-ot figyelem.
8/8 anonim válasza:
nekem normális, ezt én is tudom, de amikor odaírja, hogy se fogyni, se hízni nem kell...:D hát, akkor téved. fogynom kell még.:) teszem is ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!