Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit lehet vacsorázni?

Mit lehet vacsorázni?

Figyelt kérdés
Nem szeretnék este nagy evészetet csapni, de azért ne korgó gyomorral feküdjek le. Miből és mennyit lehet?

2013. dec. 1. 00:10
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

ha tényleg fogyni akarsz,akkor pl egy kocka sajt,vagy 2 kanál túró,vagy egy pohár tej,2 keksz,stb

-de ha csak bohóckodsz a lefogyással,akkor bármit,bármennyit ehetsz vacsira is,

2013. dec. 1. 06:52
 2/11 anonim ***** válasza:
93%
Fentieket pont nem ajánlanám estére, túró csak zsírszegény legyen, de akkor lehet több is két kanálnál, a sajt pedig pl. Cottage cheese. Tej nem való diétába, még napközben se, lehet viszont este is akár csirkemell, pulykamell, zöldséggel
2013. dec. 1. 07:57
 3/11 anonim ***** válasza:
71%
Én halat ettem sült zöldségekkel. Tökéletes vacsora.
2013. dec. 1. 09:18
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

" Én halat ettem sült zöldségekkel. Tökéletes vacsora. "

-neked...

2013. dec. 1. 09:56
 5/11 anonim ***** válasza:
55%
Nem, mindenkinek. Lazac. Nem született még ember, akinek ez nem jó.
2013. dec. 1. 10:09
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
Kivéve azokat, akik allergiásak a halra, én is az vagyok, így nekem a hal kifejezetten káros.
2013. dec. 1. 10:57
 7/11 anonim ***** válasza:
52%
6-os: akkor most megtudtad, hogy nem vagy ember az 5ös állítása szerint
2013. dec. 1. 11:21
 8/11 anonim ***** válasza:

Glutén-tejmentes étrend mellett az allergiák (autoimmun folyamatok) nagy mértékben lecsökkenhetnek, megszűnhetnek Pl. parlagfű allergia, a hal allergiáról nem tudok nyilatkozni.

Egyéni érzékenység természetesen lehet, de ennyi erővel egyéni ízlésvilágról is beszélhetnénk 'én nem szeretem a halat' típusú írások is jöhetnének. Te ehetsz bármilyen más húst hal helyett.. nem is halat kellett volna írnom, hanem húst.

2013. dec. 1. 11:25
 9/11 anonim ***** válasza:
100%

Sovány túró, grillezett/roston csirkemell/pulykamell/tengeri halak (ha nem vagy rá allergiás) XD, párolt zöldségekkel.

Keksz, tej felejtős. Egyikben liszt van és cukor, a másikban meg laktóz (tejcukor) - egyik sem javasolt nem csak este, hanem a nap többi szakában sem.

2013. dec. 1. 13:12
 10/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok válogatós, szinte mindent megeszem, és nem vagyok allergiás semmire sem. Az nem baj, hogyha már ebédre ettem főtt ételt, és vacsorára is azt eszem? Nem "sok" úgy?
2013. dec. 2. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!