ha tényleg fogyni akarsz,akkor pl egy kocka sajt,vagy 2 kanál túró,vagy egy pohár tej,2 keksz,stb
-de ha csak bohóckodsz a lefogyással,akkor bármit,bármennyit ehetsz vacsira is,
2013. dec. 1. 06:52
2/11 anonim válasza:
Fentieket pont nem ajánlanám estére, túró csak zsírszegény legyen, de akkor lehet több is két kanálnál, a sajt pedig pl. Cottage cheese. Tej nem való diétába, még napközben se, lehet viszont este is akár csirkemell, pulykamell, zöldséggel
2013. dec. 1. 07:57
3/11 anonim válasza:
Én halat ettem sült zöldségekkel. Tökéletes vacsora.
2013. dec. 1. 09:18
4/11 anonim válasza:
" Én halat ettem sült zöldségekkel. Tökéletes vacsora. "
-neked...
2013. dec. 1. 09:56
5/11 anonim válasza:
Nem, mindenkinek. Lazac. Nem született még ember, akinek ez nem jó.
2013. dec. 1. 10:09
6/11 anonim válasza:
Kivéve azokat, akik allergiásak a halra, én is az vagyok, így nekem a hal kifejezetten káros.
2013. dec. 1. 10:57
7/11 anonim válasza:
6-os: akkor most megtudtad, hogy nem vagy ember az 5ös állítása szerint
2013. dec. 1. 11:21
8/11 anonim válasza:
Glutén-tejmentes étrend mellett az allergiák (autoimmun folyamatok) nagy mértékben lecsökkenhetnek, megszűnhetnek Pl. parlagfű allergia, a hal allergiáról nem tudok nyilatkozni.
Egyéni érzékenység természetesen lehet, de ennyi erővel egyéni ízlésvilágról is beszélhetnénk 'én nem szeretem a halat' típusú írások is jöhetnének. Te ehetsz bármilyen más húst hal helyett.. nem is halat kellett volna írnom, hanem húst.
2013. dec. 1. 11:25
9/11 anonim válasza:
Sovány túró, grillezett/roston csirkemell/pulykamell/tengeri halak (ha nem vagy rá allergiás) XD, párolt zöldségekkel.
Keksz, tej felejtős. Egyikben liszt van és cukor, a másikban meg laktóz (tejcukor) - egyik sem javasolt nem csak este, hanem a nap többi szakában sem.
2013. dec. 1. 13:12
10/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok válogatós, szinte mindent megeszem, és nem vagyok allergiás semmire sem. Az nem baj, hogyha már ebédre ettem főtt ételt, és vacsorára is azt eszem? Nem "sok" úgy?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!