Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van valaki még aki nem kifejez...

Van valaki még aki nem kifejezetten kövér, de nagy a hasa? Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
mióta az eszemet tudom,olyan a hasam, mintha terhes lennék!!, de nem vagyok az persze
2009. nov. 20. 21:55
 1/9 anonim ***** válasza:
94%
14 éves koromban elkezdtem hízókúrázni, sikerült is azóta akkora hasam van mintha terhes lennék, és nem tudom sehogy sem el tüntetni :( most 16 leszek és diétázok, tornázgatok ,és mintha menne lejjebb egy kicsit..
2009. nov. 20. 22:11
 2/9 anonim ***** válasza:
65%

Ha nagy a hasad akkor túl sokat eszel. Egyél kevesebbet, és sokszor kicsit.

De ennyi még nem elég, mindenképp végezz valamilyen aerob mozgást is.

Ne egyél sokat a hizlaló, és puffasztó kajákból!

2009. nov. 20. 22:34
 3/9 anonim ***** válasza:
62%

nézzél tükörbe, és nézd meg hogy a "nagy has" mint takar. Semmiképpen sem jó, úgyhogy ha csak jót meg bítatást akarsz olvasni akkor kár továbbolvasnod amit írok..

- ad1. rosszul ítélted meg, és mégiscsak ott vannak azok a hurkák a hasadon. ez zsír, megfelelő diétával és sportal lekapható.

- ad2. nagy a hasad, de nincs rajta zsír. Ez a rosszabbik eset, mert genetikailag olyan vagy, hogy a zsír a belek közép rakódik le, és nem kívülre. Azonnal diéta és sport!

Más lehetőség nincs.

2009. nov. 20. 23:54
 4/9 anonim ***** válasza:
az sok esetben lehetséges hogy nemvagy kövér de a hasadra raktározódik a zsír. és innen így utoljára nem könnyű leadni de az érkezésen nagyon sok múlik, és persze rendszeres mozgás. ha 20% felett van a testzsírod akkor hiába vagy sovány ha ottvana hasadon vagy valamelyik testrészedena zsírtömeg..ha elakarod tüntetni csak ezekkel tudod. Kitartás!
2009. nov. 21. 08:26
 5/9 anonim ***** válasza:
étkezésen elírtam
2009. nov. 21. 08:27
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem attól nagy a hasadad h sokat eszel!! XD. Ez nagy baromság. Nekem van egy "kis" hasam, de nem attól h sokat eszem. 65 kg körül vagyok, de kb annyit eszem, mint egy 30 kg-s. Szal én nagyon keveset mégis van, és nem genetika. Csak tornázni kell rá, max diéta. És kész a szép lapos has. :)
2009. nov. 21. 10:29
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítséget.

Igazábol én miota élet egyfolytában sportolok valamit.

lovaglás, úszás, futás, kosár, tánc, és most biciklizek, és aerobicra járok minen nap, és emelett szaunázok is.. szóval ha ránézel a lábomra akkor ott izmos vagyok, meg a fenekem is az, de a hasam meg nagy..:S és eggyel fejjebb meg már megint normális.

szóval lehet hogy a puffasztó kaják miatt van..

valószínűleg tényleg az van, hogy a beleim között van a zsír:(

ezt is ugyanúgy lehet eltüntetni, mint a bőr alatti zsírréteget?

2009. nov. 21. 21:16
 8/9 A kérdező kommentje:
mi számít puffasztó kajának?, és mit egyek ami egyáltalán nem puffaszt?
2009. nov. 21. 21:21
 9/9 anonim válasza:
Sok zöldség és gyümölcs is puffaszt,nekem ha mozgok mindig eltűnik a puffadás.Menj el sokszor futni és akkor minden oké lesz,ja és ha puffadsz akkor nem árt elmenni orvoshoz sem
2018. júl. 4. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!