Ki tart velem a fogyimban november 21-től?
Helló!
Aki holnaptól fogyira adja a fejét, és komolyan gondolja, itt a helye.
Segítsük egymást erőben.
Szia!
Szuper, akkor máris sorolom a problémás területeket. A felső combom nagyon vastag, annó kéziztem, az alsó izomra ráépült a hurka. :( A hasam a felszedett kilóktól pocakos és mindig is nagy volt a fenekem. Széles a csípőm így még az is lendít a gondon.
Mit javasolsz?Hogyan dolgozzam szép feszessé, akár a modelleké? Jó is lenne.. :D
Énisénis!
:)
Gyomorfekély miatt diétázom (és étvágytalanság miatt keveset eszem) hónapok óta, de még semmit nem fogytam (a nemrég felszedett 7 kilóból, szerencsére leszoktam a cigiről, de lehet, hogy ez is közrejátszott), ugyanis
abbahagytam a rendszeres mozgást sok-sok tényező miatt .
Egyetem felfüggesztve, városváltás, munkát keresek-> nincs pénzem eljárni a szeretett aikido edzésekre, nincs pénzem cipőt venni, amiben futhatok (hova lettek azok a régi, ronda fehér-pasztell, puha talpú olcsó piaci sportcipők a kilnecvenes évekből?!)tényleg csak papucsom van és csizmám, itthon pedig nincs hely tornázni, pici a lakás sok cuccal, ráadásul függőben van egy lakásátalakítás, ami miatt a rumli is nagy, kb 2 négyzetméter a mozgásterem.
Az a kevés, amit eszem, többnyire kefir, magvas és teljes kiőrlésű cuccok, nem sok, pár szem keksz vagy egy-egy zsömle formájában, és zöldség-gyümölcs.
Csakhogy, még kiderítetlen okok miatt a zöldségek többsége nagyon puffaszt, a hasam szinte állandóan fáj, és anélkül is épp elég kényelmetlen lenne, mivel nem egyedül lakom egy szobában :D
Nagyon sokat segítene, ha fogynék, elég rossz az önértékelésem és a közérzetem, főképp a leírtak miatt.
Valakinek valami ötlete?
Igen, a hajamat már levágtam :D
az előzőhöz:
ja, és nekem is pont a nagy fenekemmel és vastag felső combommal van a baj, meg a kezdődően nagy pocakkal.
Van rá esély, hogy egy 65 kg-os alacsony nő a háját szexis izomra változtassa.
Más 20 éves tök dögös, formás ,szexi popsival. Én is akarom. Mit tegyek? Ha fogyok is, max kisebb, de mivel széles a csípőm is, na onnan ledolgozni a felesleget, mindig ott adom fel, mert az az utolsó rész.
Tanácsok?
Szeretnék fiatalos, dögös miniket hordani, de hájas fenékkel nem megy. 20 éves vagyok, most van az ideje.
Segítsetek!! :(
Köszi szépen. Megnézem, nagyon jó, hogy írtad. Nem sok ilyen oldalt ismerek.
Még valami:
A léböjt pontosan mit takar?Mennyire hatásos?
Csajok, én tegnap túlhajtottam magam. Elmentem este futni, már alig bírtam, de lefutottam a kitűzött célt. Ma egész nap alig bírok menni, olyan izomlázam van.
Szerintetek az nagy baj, ha nagyon sokat iszom?
Úgy értem, hogy napi legalább 2 liter teát mindig megiszom. Viszont azt hallottam, lehet baromság, hogy ha sokat iszom, nagy lesz a pocakom tőle.
Egyébként édesítővel iszom, én úgy gondoltam jót tesz, méregtelenít stb.
Tévedtem?
Másik dolog:
www.edzesmester.com
Jelentkezzetek ott be a napi levelekre! Nagyon jó dolgok, az elején történet, stb, de a 3 nap után jó témákat küld!!!
Csajok!
Hol vagytok, ennyi volt a kitartás? Most jöttem a futásból.
Azon gondolkodtam, hogy kérem a segítségeteket. Adjatok ötletet, hogy mit egyek reggelire, ebédre? Vacsi nincs. És jó így.
Kiiktatva a tészta, a cukor.
De mit egyek pl a csirkemellhez? Unalmas mindig a főtt sárgarépa stb.
Valamit ajánljatok már, légyszi!
Leírom miket szeretek, ti mit ennétek hozzá, hogy ne legyen egyhangú?
Reggel: kakaó, tej, sajt, joghurt, virsli, piritós, bár a kenyeret is mellőznöm kéne
Főtt ételek: csirkemell, máj, pörkölt, sült húsok, sajnos imádom a spagettit és a rakott krumplit, de próbálom nem enni, eddig megy. :)
Hal, főzelékek, minden zöldséget szeretek és gyümit.
Szóval?
Léböjtös hölgy:
Nekem nem tölt be a femina, mert laptopom van mobil nettel, vacak.
Nem tudnál nekem néhány gyakorlatot ide bemásolni? Ami neked is hatott fenékre és combra?
Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!