Ha haza értem sulibol ehetek főételeket nyugodtan egy fajtát, nem csak a gyümölcs?
15-16 között érek haza vagy kicsit később
és arra gondoltam ennék egy kis levest(ami hús vagy zöldség lenne) akkor tojást zöldségekkel, párolt húst, vagy akkor ha nincs másmarad a gyümisaláta... de jó lenne?:)
mert -11 kilot akarnék fogyni de ezek mellett rendszeresen aeroboznék meg erősitenék:)-> fenék,has,comb,csípő mindenre!!
16/lány
Ha az általad írt ételeket eszed, az jobb is, mint a gyümölcssaláta... (S nekem semmi bajom a gyümölcsökkel, sosem, mégis ezt mondom)
De később is kellene ám enned, hacsak nem vagy olyan furcsa lény, aki később nem tud és/vagy extra korán fekszik.
A fogyási ötleteid jók, jó látni, hogy egyes tiniknek eszük is van, sok sikert! :)
Nem csak ehetsz, hanem enni is kell!
És nem csak 15-16h között, hanem nyugodtan vacsorázhatsz is. Csak ilyenkor figyelj, hogy csak zsírmentes húst (pl. párolt vagy grillezett cs.mell) egyél salátával (öntet nélkül), vagy túrót.
Amíg nem tésztát, kenyeret, szilvás buktát vagy pizzát eszel, esetleg joghurtot, addig jó.
Te jó ételeket írtál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!