0,5%-os tejből bármennyit ihatok?
Persze.
Egy olyan speciális élelmiszerből, aminek az az egyetlen szerepe, hogy minél gyorsabb hízást, növekedést okozzon fogyókúra alatt nem is hogy csak bármennyit ihatsz, hanem direkt nagyon nagyon sokat kell inni.
Egyébként a tejet nagyon hanyagolnia kellene mindenkinek, fogyózóknak a fogyás érdekében, másoknak csak egészségvédelem érdekében.
De még szerencse, hogy feltaláltak jó pár helyettesítő tejfélét.
http://www.youtube.com/watch?v=UUAHV_k_VIg
Ő is sok tejet iszik, mégis jól halad a fogyókúrájával. Biztos nem az a baj hogy túl keveset iszol?
Én nem tudtam, hogy ennyire alkalmas a hízásra, még a 0,5-ös is. Kedvesebb választ is adhattatok volna.
Melyek értendők a tejet helyettesítő termék alatt?
és ha csak egy bögre tejeskávét iszom este, de nem eszek semmit? (olyan fél 6 körül iszom)
Nekem elveszi nagyon az étvágyam.
Így mi a helyzet?
Teljesen igazad van a válasz stílusát illetően. Ezért is írtam meg a 2. választ.
Az a helyzet, hogy tejivás mellett is lehet fogyni. Tortaevés mellett is lehet fogyni. Alkat, táplálkozás, életmód, kor kérdése az egész..
Fogyni rengeteg módon lehet, csak vannak különbségek. Nem minden fogyás lesz egyformán szép, könnyű, egészséges, tartható..
Hogy ki mennyit tud bűnözni fogyás alatt, azt mindenkinek magának kell eldöntenie. Valószínűleg nem egy reggeli tejeskávén fog múlni a testsúly. Viszont egészség szempontjából érdemesebb helyettesíteni mondjuk kókusztejjel, rizstejjel vagy mandulatejjel illetve vannak még más verziók is, amik otthon elkészíthetőek.
Azt nem írhatom, hogy nem fogsz fogyni ha tejet iszol, de figyelmeztethetlek, hogy ugyan úgy mint csokitortát sem kellene enni minden nap ha fogyni akarsz (bár van cukor és lisztmentes csokitorta is amit lehetne enni) így mindennapos tejfogyasztás sem jó ötlet, de hát rajtad múlik. Minél rosszabb minőségű táplálékokat eszel, annál jobban figyelni kell a kalóriákra - és szerintem ezért már eleve nehezebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!