Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti hogyan élitek meg a súlytar...

Ti hogyan élitek meg a súlytartás időszakát?

Figyelt kérdés
Tavaly ősz végére 65-ről fogytam 56 kg-ra, akkor nagyon jól éreztem magam, és megfogadtam, hogy ha már megharcoltam az eredményért, nem hagyom kárbaveszni semmiképp. Utána elkezdtem súlyzózni télen, illetve egy stresszes államvizsgát végigzabáltam, így lettem 60kg. Nyáron tartottam a 60-at, ha teletöltöm a kis raktárakat akkor 62-t mutat a mérleg. Bár azokat a nadrágokat hordom, amiket az 56 kilós koromban, érzem, hogy azért jobban feszülnek, és mindig elkeseredek. Ha egy keményebb hetet tartok, akkor általában visszaugrok 60-ra. Nekiálltam, hogy visszaszerezzem az 56-ot, de egyszerűen nem megy, a magánéleti helyzetem most nem kedvez a kicentizett, szigorú diétának, márpedig az utolsó 5 kilóm elég makacs, ráadásul körte alkat is vagyok. Ha szorgalmas vagyok, akkor meg van a heti 4x kardió, a súlyzózást meguntam fél év után. Hétvégente a barátomnál vagyok, rendszerint azt kell ennem, amit az anyós főz és mindig sikerül többet enni a kelleténél. Egyszerűen elegem van abból, hogy más bármennyit eszik, nem hízik semmit, én meg folyamatosan küzdök és egy csokit sem tudok megenni lelki ismeretfurdalás nélkül.
2013. nov. 25. 19:42
 1/2 anonim ***** válasza:

A legfinomabb kaják súlytartósak.

Olvass több paleo hedonisták blogot.

2013. nov. 25. 23:11
 2/2 anonim ***** válasza:

"Egyszerűen elegem van abból, hogy más bármennyit eszik, nem hízik semmit"

Valamit nagyon jól kellene tudnod az ágyban, vagy hamar repülnél mellőlem. Ilyen hisztis dumát.. bakker.

2013. nov. 25. 23:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!