Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel mennyit fogyhatok 3 hét...

Ezzel mennyit fogyhatok 3 hét allatt? Vékonyabnak látszanék még akkor is ha főleg csak vízből menne le?

Figyelt kérdés

kb 600kcal és mindenap egy óra sport

nem jó de ez van kb mennyit fogynék? (hülye vok a fogyáshoz ídő kell ahogy ahoz is hogy elhíztál, tanulj meg helyesen írni ilyenek nem érdekelnek) köszike

160/56 L

2013. nov. 22. 23:35
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

NAGY KÉRÉS????

MI VAN A KÉRDÉSEMMEL??

ezt csak azért írtam le mert kérdezték de kár volt most nem fogom leírni az egész élet történetem de akkor értenétek nekem 8 hogy mit hisztek de olyan nagy kérés hogy a kérdésre válaszoljatok??????

2013. nov. 23. 14:50
 12/20 anonim ***** válasza:

Válaszolok a kérdésedre, tessék:

Az ember hús és zöldségevő, és a gyomrunk mérete határozza meg hogy mennyit kell ennünk.

Tehát ha te számolod hogy mennyit eszel, ha tudatosan kevesebbet eszel mint amennyit kívánsz, ha húsokon, zöldségféléken, gyümölcsökön (és gombán, halon, tojáson, olajos magvakon) kívül mást is eszel (pl. finomított szénhidrátokat, tejtermékeket) akkor egyszerűen ROSSZ az amit csinálsz.

Ennyi a válasz, csak ezt nem akartam ilyen erőteljes szembesítéssel leírni.

2013. nov. 23. 15:05
 13/20 A kérdező kommentje:
köszi utolsó erre voltam kíváncsi tehát nem jönne be....
2013. nov. 24. 14:25
 14/20 anonim ***** válasza:

Ezt szerintem nem írtam.. sok minden bejön, kérdés hogy te milyen eredményt akarsz. 3 hét alatt szépen lehet akár 3 kilót is fogyni anélkül, hogy ez megviselné a testedet.

Lehet több tömeget is veszteni, ami mint a kérdésedben is szerepel vízveszteséget is jelent, illetve kisebb bélsár tartalmat.. tehát ezek is mérhető tömegváltozások. Csak sok értelmük nincsen, de valamiféle fogyás biztos hogy lesz, ilyen éhezés mellett (600kcal/nap).

Szóval sok út van, csak tény és való hogy vannak értelmes és tartható utak, meg vannak eléggé húzósak is.

2013. nov. 24. 14:31
 15/20 A kérdező kommentje:

tehát ha most ezt a húzos utat választom 3 hétig utána rátérek egy normális egészséges étkezésre akkor az tulajdon képpen jó?

ugyértem hogy most 3 hét alatt modjuk ezzel lemehet 6-7 kg?

és akk utána meg már normálisan lehet fojtatni a "fogyokúrát"?

2013. nov. 24. 14:48
 16/20 anonim ***** válasza:

Hmm, látod most nem egyszerűt kérdeztél.

3 hét komoly kalória/tápanyagmegvonás szerintem nem jó (eddigi ismereteim alapján). Ezt csak úgy lehetne realizálni, ha a 600 kalóriád a leginkább vitamin- és tápanyagdús lenne, tehát kb. húst eszel és zöldségeket, táplálék kiegészítésként még vitaminokkal. Így érhetne a legkevesebb kár, mert minőségéből adódóan tápláló lenne a 600 kalóriád.

Nem biztatnálak rá, nem állítom hogy amint normálisabban kezdesz enni a leadott 6-7 kilóból nem jön vissza hamar 1-2-3, de ha már így rákérdeztél: működni valószínűleg működne.

2013. nov. 24. 14:52
 17/20 A kérdező kommentje:
értem és az intenzív sportolás változtatna valamit úgy értem hogy most a három hét alatt csak light-sen sportolék mert kevés az a 600 kcal de ha ezt az értelmes három hetet befejezem és normálisan eszek és mellette elkezdek intenziven sportolni? akk val szeg nem szedném vissza nem?
2013. nov. 24. 14:56
 18/20 anonim ***** válasza:

A vizet, a normális béltartalmat 'visszaszednéd'.

Intenzív sport, az jó csak arra vigyázz szerintem, hogy ne legyen túlterhelően intenzív.

2013. nov. 24. 15:03
 19/20 A kérdező kommentje:

Aha de tulajdonképpen a vízvissza vétel ugyan ugy nem látszodna mint az se hogy leadtam nem?

bocs a sok kérdésért de ritka az értelmes ember ezen az oldalon

2013. nov. 24. 15:07
 20/20 anonim ***** válasza:

Igen, ez valóban nem lenne látványos!

A bókot köszönöm, eltettem. :)

2013. nov. 24. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!