Napi egy kocka étcsoki?
Hihetetlenül édesszájú vagyok, és általában életmódváltások kezdetekor mindig abba bukom bele, hogy abszolút elhagyom a nasikat (főként csoki-függő vagyok...), és így nem bírom sokáig - főleg ha a nagyszülők tömni próbálnak ilyen-olyan sütikkel... :D
Szóval arra gondoltam, hogy az egészséges étkezés mellett (csirke, tojás, túró, zöldség, gyümölcs, tk. kenyér stb.) és természetesen rendszeres (heti 4-6×) edzés mellett, ha napi egy kocka étcsokit bekapok, az nem lesz rossz hatással a fogyásra, ugye?
(tényleg csak 1 kocka, az ilyen márkájúból, 70-80% körüliből: [link]
Előre is köszönöm a válaszokat. :)
Szerintem belefér (ha valóban kell, nem kötelező jelleggel mindennap, csak ha tényleg, igazán akarod), a kenyeredben bizonyára sokkal több szénhidrát van.
Én elég sokat csokizom (saját készítésű, mézzel, tömény, de egyszerre picit eszem, nem kell több) s nem úgy néz ki, hogy akadályozna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!