Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit fogyhatok így?

Mennyit fogyhatok így?

Figyelt kérdés

20 éves fiú vagyok, következő az étrendem. 7:00- zabpehely+fehérjeturmix /11:00-pár szelet teljes kiőrlésű tönkölykenyér+csirkemell /14:00-csirkemell v. tőkehal, köretnek tojásfehérje / 17:00-1 szem alma+fehérjeturmix / 20:00-csirkemell, vagy valami más fehérjedús kaja

napi olyan 140-150 gramm szénhidrátot ennék.

Nem vagyok kövér, de elég zsíros has és melltájékon, már régóta. Napi 5 kilométert futok 10km/h sebességgel egyhuzamban.

Még sosem fogyóztam, mindig volt rajtam felesleg. Most 34-es nadrágot hordok, de szeretnék 30-ast, 31-est.

82 kg vagyok és kb. 176-177 cm.

Vitamint szedek és napi 4 liter vizet megiszok. Mondjuk márciusra mennyit fogyhatok reálisan? Mennyi idő után látom magamon az eredményt? Kérlek valaki mondjon valamit. Ha sikerülne jó kondícióba kerülnöm, akkor katonaként tanulhatnék tovább, ami nagy vágyam.

Köszönöm!!

2009. nov. 17. 23:06
 1/1 Krisz85 ***** válasza:

Szia!

Nos, az, hogy mennyit fogyhatsz így, arra nem lehet pontos számot mondani. Magyar MTB olimpikonunk Parti Andris testmagasság kb. a tiéd, és ő 68 kg, úgy hogy nincs rajta zsír gyakorlatilag, ennek alapján előheted, hogy mennyit kéne fogynod. Egységnyi izomszövetnek nagyobb a tömege, mint egységnyi testzsírnak, kvázni nagyobb a fajsúlya. A futás nagyon jó választás, azonban be kéne lőni a pulzust. Egyél nyugodtan 200 g ch környékén, nem ajánlott egyből megvonni a tápanyagokat.

A fő kérdés az, hogy edzés utáni mit eszel. A többit priviben!

2009. nov. 18. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!