Anonym fogyókúrázok klubbja :D Ki mióta csinálja és hogy halad?
Figyelt kérdés
Én tavaly híztam el nagyon, három hete elhatároztam hogy fogyózok és lemondtam a legkedvencebb ételeimről, a péksüteményekről. Azóta csak tk vagy rozs kenyeret eszem néha. Többet sétálok lépcsőzöm és tornázok. Ti hogy haladtok?2013. nov. 14. 16:53
2/7 anonim válasza:
Olyan király vagyok, hogy még el sem híztam. Hatékony?
Táper
3/7 anonim válasza:
Vagyis a gyiken fogyókúrakérdéseket látogató tagok?
-28 kiló ;)
4/7 anonim válasza:
1 éve és 1 hónapja.
Eredmény: -25 kiló.
Hátra van: ugyanennyi. :)
5/7 anonim válasza:
Egy hónapja. Kilóban nem tudom, nem mérem magam, de már látszik és érződik a ruháimon, én meg örülök, mint majom a farkának. Te hogy haladsz?
6/7 A kérdező kommentje:
A péksüteményeknek még mindig ellenállok bár 2x becsúszott egy 28 centis pizza, de a másodiknak csak a fele azóta sokkal kevesebbet eszek, hamarabb jól lakok aminek végülis örülök, csak félek, hogy a végén még túl kevés lesz. Elkezdtem pilatesezni is, rengeteg fajtája van legalább válogathatok mihez van kedvem, azon gondolkozok hogy veszek egy olyan torna labdát. Súlyt még nem mértem, majd ha már jobban látszik az eredmény és biztos 70 kiló alatt leszek. Azért a nadrágomon már érzek egy kis változást
2013. nov. 29. 21:34
7/7 anonim válasza:
Kb két hónap alatt fogytam eddig 7 kilót. Ma mértem magam először, úgyhogy még friss az öröm. :D Lassan elérem a 18 éves kori súlyomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!